Terve.fi

Seksikysely: Näin moni suomalainen on pettänyt kumppaniaan

Seksikysely: Näin moni suomalainen on pettänyt kumppaniaan
Julkaistu: 30.9.2013

Kyselyssä kartoitettiin muun muassa seksin syitä, seksin saamattomuuden syitä, rakastelukertojen tiheyttä ja asentoja. Tässä muutamia huomioita:

- Yli puolet vastanneista myönsi harrastaneensa seksiä autossa ja kuusi kymmenestä kertoi sekstailleensa luonnon helmassa. ”Mile High Clubiin” eli lentokoneessa seksiä harrastaneisiin kuului ainoastaan 1,5 prosenttia.  8,4 prosenttia kertoi kuitenkin peuhanneensa junassa ja joka kahdeskymmenes oli touhunnut bussissa.

- Kuinka monta orgasmia suomalainen saa yhdynnässä? 86 prosenttia miehistä kertoi laukeavansa kerran ja noin joka kahdeskymmenes mies kykeni kahteen laukeamiseen session aikana, kun taas naisten ja miesten keskiarvon mukaan joka viides jää yhdynnässä kokonaan ilman orgasmia.

- Neljä kymmenestä suomalaisesta on pettänyt kumppaniaan. Miehet ovat hieman pahempia pettämään, heidän lukunsa oli 43 prosenttia. Vastanneista pettämiseen tai sen vakavaan harkitsemiseen päätyisi lähes 18 prosenttia, jos ei voisi jäädä kiinni. Vain 34 prosenttia kertoi, ettei pettäisi missään nimessä silloinkaan.

- Kyselyyn vastanneistä lähes puolet kertoi masturboivansa ainakin kerran viikossa.

Lue lisää:

Kommentoi »