Mainos

Terve.fi-blogit käsittelevät hyvinvointia monipuolisesti. Aiheina ovat kauneus, terveys, henkinen hyvinvointi, treeni ja ravinto sekä sairaudet käsiteltynä persoonallisesta näkökulmasta, yllätyksiä ja huumoria unohtamatta.

Kauneus ja Terveys -blogit

Suomen suurin kauneusblogi Virve Vee testaa uutuuksia ja kertoo, miksi kosmetiikka oikeasti tehoaa. Virve on kosmetiikkanörtti, estenomi ja korealaisen kosmetiikan guru. Hän kirjoittaa myös elämänsä kommelluksista. Blogin alkuperäinen nimi on Ostolakossa.

Karkkipäivä kuuluu Suomen kauneusblogien kärkeen. Bloggaaja Sanni kirjoittaa yksityiskohtaisen tarkasti testaamistaan kosmetiikkatuotteista ja kokeilee rohkeasti hiusvärejä. Kreikka-hulluksi julistautuva Sanni antaa lisäksi vinkkejä edullisiin Kreikan-matkoihin.

Ida iholla -blogissa meikkitaiteilija ja stylisti Ida Jokikunnas kertoo ongelmaihon hoidosta, antaa vinkkejä meikkaukseen ja hiusten kasvatukseen. Ida sanoo: Jokainen nainen on kaunis.

Rakkaudella, Karita -blogissa Karita Tykkä jakaa parhaita reseptejään: gluteenitonta ja sokeritonta raakaleivontaa. Karitan suklaakakut ja mansikkapiirakat ovat huippua! Karita on myös life coach, joka tsemppaa lukijaa.

Anna Saivosalmi kirjoittaa liikunnallisen naisen hyvinvoinnista lempeällä otteella. Hän on personal trainer, joka tekee huikeita kotitreeniohjelmia. Annan aiheina myös parisuhde ja perhe. Bloggaaja rikkoo naisen kehoon liittyviä myyttejä.

Mona’s Daily Style on suloinen lifestyleblogi, jossa Mona Visuri kertoo iloisesta arjesta, pienen lapsen äitiydestä ja terveellisistä elämäntavoista - mukana myös muotia ja sisustusta. Monan positiivisuus tarttuu!

Tuija Pehkonen on tunnettu radiotoimittaja ja tv-juontaja. Lifestyle-blogissaan hän kertoo arjen sattumuksista, unelmistaan ja matkoista. Tuija Pehkosen blogissa vilahtelee julkkiksia Tuijan radio- ja tv-ohjelmista.

Pilkettä on turkulaisen biotieteilijä Siirin blogi. Blogin ytimessä ovat gluteenittomat reseptit: on gluteenitonta mämmiä, rahkalettuja ja risottoja. Siiriä kiinnostaa myös paleo ja maidottomuus. Mukana postauksia matkoilta, ravintoloista, hyvinvoinnista ja kuntoilusta.

Luonnollisesti paras on äidin ja tyttären yhteinen blogi. Liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka kertoo koukuttavasti ravitsemuksesta, painonhallinasta ja treenistä sekä muista elämän ilmiöistä. Tytär Iina Karonen pohtii parikymppisen nuoren unelmia, opiskelua ja reissuja.

Stressitohtori-blogin takaa löytyy kasvatus- ja käyttäytymistieteilijä Sanna. Hän antaa vinkkejä stressinhallintaan ja mielen tasapainoon. Miksi ihmisestä kasvaa ahdistunut ja uupuva suorittaja? Sanna kertoo.

Vegetreenari-blogin Linda Kovanen on vannoutunut juuresfani ja kasvisruoan kannattaja. Treenaava perheenäiti bloggaa parhaista resepteistään. Häneltä saat vinkkejä kiinteytykseen.

Kauneus ja Terveys -lehden toimituksen blogi on nimeltään Sinä olet kaunis. Aihepiirit liikkuvat finnien nitistyksestä muovittomaan elämäntapaan. Suosittuja ovat postaukset ihosta ja hiuksista. Jokainen toimittaja kirjoittaa omalla tyylillään. Tutustu toimituksen persooniin!

Voi Hyvin -blogit

Sata hengenvetoa, joka on tuottaja Tiina Tuppuraisen raikas ja lempeä blogi. Tiina kirjoittaa arjen törmäämisistä ja miettii, miten säilyttää malttinsa, omat arvonsa ja mielenrauhansa nykymaailmassa. Empatiaa, rohkeutta ja hyvinvointia!