Terve.fi-blogit käsittelevät hyvinvointia monipuolisesti. Aiheina ovat kauneus, terveys, henkinen hyvinvointi, treeni ja ravinto sekä sairaudet käsiteltynä persoonallisesta näkökulmasta, yllätyksiä ja huumoria unohtamatta.

Kauneus ja Terveys -blogit

Karkkipäivä kuuluu Suomen kauneusblogien kärkeen. Bloggaaja Sanni kirjoittaa yksityiskohtaisen tarkasti testaamistaan kosmetiikkatuotteista ja kokeilee rohkeasti hiusvärejä. Kreikka-hulluksi julistautuva Sanni antaa lisäksi vinkkejä edullisiin Kreikan-matkoihin.

Ida iholla -blogissa meikkitaiteilija ja stylisti Ida Jokikunnas kertoo ongelmaihon hoidosta, antaa vinkkejä meikkaukseen ja hiusten kasvatukseen. Ida sanoo: Jokainen nainen on kaunis.

Rakkaudella, Karita -blogissa Karita Tykkä jakaa parhaita reseptejään: gluteenitonta ja sokeritonta raakaleivontaa. Karitan suklaakakut ja mansikkapiirakat ovat huippua! Karita on myös life coach, joka tsemppaa lukijaa.

Anna Saivosalmi kirjoittaa liikunnallisen naisen hyvinvoinnista lempeällä otteella. Hän on personal trainer, joka tekee huikeita kotitreeniohjelmia. Annan aiheina myös parisuhde ja perhe. Bloggaaja rikkoo naisen kehoon liittyviä myyttejä.

Pilkettä on turkulaisen biotieteilijä Siirin blogi. Blogin ytimessä ovat gluteenittomat reseptit: on gluteenitonta mämmiä, rahkalettuja ja risottoja. Siiriä kiinnostaa myös paleo ja maidottomuus. Mukana postauksia matkoilta, ravintoloista, hyvinvoinnista ja kuntoilusta.

Luonnollisesti paras on äidin ja tyttären yhteinen blogi. Liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka kertoo koukuttavasti ravitsemuksesta, painonhallinasta ja treenistä sekä muista elämän ilmiöistä. Tytär Iina Karonen pohtii parikymppisen nuoren unelmia, opiskelua ja reissuja.

Stressitohtori-blogin takaa löytyy kasvatus- ja käyttäytymistieteilijä Sanna. Hän antaa vinkkejä stressinhallintaan ja mielen tasapainoon. Miksi ihmisestä kasvaa ahdistunut ja uupuva suorittaja? Sanna kertoo.

Vegetreenari-blogin Linda Kovanen on vannoutunut juuresfani ja kasvisruoan kannattaja. Treenaava perheenäiti bloggaa parhaista resepteistään. Häneltä saat vinkkejä kiinteytykseen.

Voi Hyvin -blogit

Inspirations on hyvinvointiblog energiaa taiteesta, valokuvauksesta, hyvinvoinnista, hyvän olon ruoasta, merestä ja matkoista. Hän innostuu myös joogasta, treenistä ja luonnossa liikkumisesta. Paljon reseptejä, kannustusta, pohdintaa ja kokemuksia avuksi jokaisen polulle kohti onnellisuutta.

Terve.fi-blogit

Parasta ennen -blogi keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin. Henna käsittelee painonhallintaa, laihduttamista, treenaamista ja kehopositiivisuutta – muuta elämää unohtamatta.

Maria (is) strong -blogia kirjoittaa MS-tautia sairastava kahden lapsen äiti. Blogista löydät kokemuksia MS-taudista aina diagnoosista lähtien.

Allergiat, suolisto-ongelmat, infektiokierteet ja homekoti. Näistä ja muista elämän kiemuroista kirjoittaa Vauhtihirmun elämää -blogissa pienen pojan äiti Elina.

FitFashion-blogit:

Ida Jemina: huikeita treeniohjelmia, kauneutta ja motivaatiota.

Piia Pajunen antaa iloa, hyvää oloa ja herkkuja. Huippuvinkkejä salille ex-kilpaurheilijan ammattitaidolla.

Metallisydän: reipasta lihastreeniä ja isän roolia.

Terveelliset herkut tarjoaa terveellisiä reseptejä, ei höttöä. Inspiroivat ruokakuvat!

Pauliina's Fit World on Pauliinan ajatuksia naisena olemisesta. Fitness-asiantuntija.

Fit Fat Mama Tiina kertoo aidosta arjesta aktiivisena pikkulasten äitinä ja naisena.

Kirsin Kuntopiiri-blogin personal trainer Kirsi tekee kotijumppaohjeita.