Terve.fi

Seksiasennot, jotka saavat naisen villiksi

Seksiasennot, jotka saavat naisen villiksi
Seksi ja seksielämä kaipaavat välillä piristystä. Nämä seksiasennot saavat naisen villiksi. Jos et ole näitä vielä testannut näitä seksiasentoja, ei muuta kuin kokeilemaan.
Julkaistu: 10.3.2013

Seksielämä kaipaa välillä piristystä. Men’s Health kertoo neljästä eri seksiasennosta, jotka saavat naisen villiksi. Jos et ole näitä vielä testannut, ei muuta kuin kokeilemaan.

1. CAT-tekniikka

Englanniksi hienosti nimitetty Coital Alignment Technique on asento, joka tutkimusten mukaan auttaa orgasmiongelmista kärsiviä. Siinä mies on ikäänkuin lähetyssaarnaaja-asennossa, mutta hieman ylempänä. Mies on hieman naisen toisella puolella, olkapään kohdalla ja nainen nostaa jalat koukkuun 45 asteen kulmaan, jotta hän voi nostaa lantiotaan.

2. Seisova tiikeri, konttaava lohikäärme

Asento on sama kuin takaapäin-tuuppaus, mutta pikku erolla: mies seisoo ja nainen on kontillaan sängyn reunalla. Asento on ideaali g-pisteen hieromiseen ja naisen perän näkeminen lienee kiihottavaa myös miehelle.

3. Balettitanssija

Tämä asento on hyvä ahtaissa tiloissa, vaikkapa suihkussa. Pariskunta seisoo vastakkain ja nainen kietoo toisen jalkansa miehen pyllyn päälle. Mies pitää jalasta ja alaselästä kiinni.

4. Alasin

Tämä asento on loistava g-pisteen stimulointiin. Nainen on selällään ja nostaa jalkansa ylös naisen päällä kontallaan olevan miehen olkapäille.

Lue lisää:

2 kommenttia