Terve.fi

Suomalaisten onnellisuusprosentti on tässä – Hyvinvointibarometri 2012 selvitti

Suomalaisten onnellisuusprosentti on tässä – Hyvinvointibarometri 2012 selvitti
Julkaistu: 6.9.2012

Usein tai jatkuvasti, vastasi 64 prosenttia ihmisistä, kun Hyvinvointibarometri 2012 –kyselytutkimuksessa selvitettiin suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Tutkimukseen saatiin yli 7000 vastausta.

Suomalaisten onnellisuusprosentti on pysynyt kutakuinkin samana kuin viime vuonna. Vuonna 2011 onnelliseksi itsensä tunsi usein tai jatkuvasti 61 prosenttia vastaajista.

Toki aivan pelkkää auvoa ei elämä ole. Kyselyyn vastanneista 18 prosenttia ilmoittaa olevansa jatkuvasti tai usein ahdistunut ja 14 prosenttia jatkuvasti tai usein masentunut.

Yksinäisyyden ja surullisuuden prosentti suomalaisilla taas on 17, kun otetaan huomioon ne vastaajat, jotka ilmoittavat olevansa jatkuvasti tai usein surullisia.

Miten kysely tehtiin?

Hyvinvointibarometri 2012–kyselyyn osallistui tänä vuonna kaikkiaan 7 319 vastaajaa. Tutkimuksen teetti Terve Media ja toteutti M3Research internetkyselynä Terve Median sivustoilla. Hyvinvointibarometrin avulla on tarkasteltu suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä vuodesta 2010 lähtien. Tätä sivustoa tuottaa Terve Media.

Katso myös:

Lue lisää:

Kommentoi »