Kauneus ja Terveys

5 x syksyn muodikkaimmat asusteet!

5 x syksyn muodikkaimmat asusteet!
Kaulapanta, ylipitkä kaulahuivi tai näyttävä turkiskeeppi – syksyn asustetrendeissä yksi asia on varmaa: vaatimattomuus on nyt niin passé.
Julkaistu: 24.8.2016

1. Kaulapanta

Choker-kaulapantoja näkyi jo pitkin kevättä eri sosiaalisen median kanavilla, mutta virallisesti se on tämän syksyn muotijuttu. Jos et ole vielä hankkinut omaa kaulapantaasi, tuunaa se itse mustasta kengännauhasta tai tyylikkäästä samettinauhasta. Koristele vielä panta haluamillasi helmillä ja strasseilla. Niin, näinkin helposti olet jo aallonharjalla.

Näytöskuvat: Lanvin ja Dries Van Noten AW16, Leena Aro.

2. Lyhythihnaiset käsilaukut

Muun muassa Diorin, Fendin ja Burberry Prorsumin näytöslavoilla mallien käsissä roikkui värikkäitä, lyhythihnaisia laukkuja. Trendilaukkuja kannetaan nyt kahdella tavalla: joko huolettomasti kädessä roikottaen tai laittamalla hihna toisen olan yli, niin että minilaukku jää sivulle luonnottoman ylös.

Vinkki: Vaihda vanhaan nahkalaukkuun lyhyempi ja leveämpi hihna.

Näytöskuvat: Dior ja Fendi AW16, Leena Aro.

3. Turkisasusteet

Syysmuotinäytöksissä värikkäiden turkkien rinnalla karvaa käytettiin materiaalina niin keepeissä, kenkien koristeena kuin laukuissakin. Pengo näyttäviä turkisasusteita vinteiltä ja kirpputoreilta ja yhdistä niitä tyyliin kuin tyyliin. Taitavimmat tuunaavat omat asusteensa ja liimaavat kangasliimalla turkiskaitaleita vanhoihin käsilaukkuihin ja kenkiin.

Näytöskuvat: Dries Van Noten ja Fendi AW16, Leena Aro.

4. Värikkäät saappaat

Tänä syksynä kopistellaan niin teräväkärkisissä, pyöreissä kuin tylpissäkin saappaissa; tärkeintä ei ole niinkään muoto vaan väri! Perinteiset mustat nahkasaappaat saavat nyt haastajansa vihreistä, räikeän punaisista tai violeteista saappaista. Tyylisääntö on helppo: kun löydät värikkäät saappaat, lunasta ne itsellesi.

Näytöskuvat: Lacoste ja Barbara Bui AW16, Leena Aro.

5. Ylipitkät kaulahuivit

Tässäpä on sinulle pimeän kauden helpoin käsityöprojekti: neulo kapeahko ja ylipitkä kaulahuivi. Se on nyt syksyn yksi tyylikkäimmistä asusteista. Ja mikä kivointa, tämän trendin toteutat edullisesti ja samalla vietät mukavia meditaatiohetkiä neuleprojektin parissa.

Näytöskuvat: Etro ja Bottega Veneta AW16, Leena Aro.

Pääkuva: Dior, Barbara Bui, Burberry Prorsum ja Etro AW16, Leena Aro.

Lue myös:

1 kommentti