10 treffiseuraksi kelpaamatonta miestyyppiä

10 treffiseuraksi kelpaamatonta miestyyppiä
Mr. Status ja Mr. Elämäntapa ovat omalla tavallaan yhtä toivottomia treffikumppaneita. Tunnistatko näistä toimittajan listaamista tyypeistä treffiseuralaisesi tai itsesi?
Julkaistu 9.10.2013

1. Mr. Status

Tämä miestyyppi tuntee kaikki ja hänen tuhansista Facebook-kavereistaan löytyväty niin julkkikset kuin poliittinen eliitti. Hän ei kainostele kertoessaan kontakteistaan – usein hän varastaakin shown ravintolapöydässä ja puhuu muun seurueen pyörryksiin ideoillaan sekä kokemuksillaan. Hän tarjoaa myös vuolaasti ongelmanratkaisuapuaan pönkittääkseen omaa statustaan. Kontaktien kuninkuus kuitenkin kostautuu usein vähäisenä kiinnostuksena deittikumppanin asioihin ja ongelmiin. Kiinnostusta saattaa olla, mutta muiden asioihin energian käyttävä deittisi uupuu tekojen eteen. 

2. Mr. Facebook-flirttailija

Tämä mies on deittaillut kanssasi Facebook-viesteillä jo kuukausia. Hän chattailee usein, mutta epäsäännöllisesti. Hän ei ehdota tapaamista. Taustalla on usein roima ristiriita Facebook-minän ja todellisuuden välillä. Usein Mr. Facebookilla on jotain piiloteltavaa, kuten pituus tai kaljamaha – kuvissa näkyvän sikspäkin sijaan.

3. Mr. Kadonnut

Mihin hän katosi tällä kertaa. Joudut selittelemään ystävillesi, miksi tapailemasi mies ei ole koskaan paikalla. Kuulet omat selityksesi kerta toisensa jälkeen. Hän on työmatkoilla tekemässä timanttisia diilejä. Ystäviesi kummastelut unohtuvat kerta toisensa jälkeen, kun Mr. Kadonnut selittelee kiireiden olevan pian loppusuoralla, jonka jälkeen elämä normalisoituu. Totuus on kuitenkin toinen. Taustalla piilee usein rinnakkaisuhde.

4. Mr. Firman Piikkiin

Perinteinen mies tuntee velvollisuudekseen maksaa ravintolalaskut. Mr. Firman Piikkiin on perinteitä kunnioittava mies. Hän avaa sinulle auton oven ja selittää tekonsa kauniisti, että hän haluaa seuralaisensa tuntevan olonsa todelliseksi leidiksi – äiti on opettanut. Hän vie seuralaisensa fine-dineriin. Romanttinen päivällistunnelma lopahtaa. Mr. Firman piikkiin hämmentää sinut täysin pyynnöllään: "Kysy minulta jotakin minun firmastani?". Kysymyksen taustallahan on verottaja, sillä verosuunnitteluun viehtynyt Mr. Firman Piikkiin haluaa laittaa kuitin edustuskuluihin.

5. Mr.  Elämäntapa

Henkisyyttä tai kenties itämaista uskontoa harrastava mies on todellinen auringon valo. Hän rakastaa maailmaa ja palaa halusta auttaa ihmistä. Tämä luonnon lapseksi esimerkiksi pörssimeklarista muuttunut miestyyppi tunnetaan myös nimellä joogagigolo. Hän on usein matkustellut ja kenties jopa ollut itse äiti Amman luona puhdistamassa mieltään pahalta kaupalliselta maailmalta. Joogagigolon kroppa on jäntevä ja hän usein myös erittäin valikoitunut ruokavalionsa suhteen. Hän suitsuttaa innostuneesti dieettinsä vaikutuksista kehoon ja mieleen. Joogagigolo löytää myös sinun vartalosi korjattavat kohdat – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Muutamana autuuden sokaisemana hetkenä voit jopa tovin pohtia tai jopa muuttaa elintapojasi hänen ehdottamallaan tavalla. Tapailu ei kuitenkaan johda mihinkään, sillä Mr. Joogagigolo rakastaa sinun lisäksesi koko maailmaa.

6. Mr. Goljat

Tämä miestyyppi viihtyy hihattomassa paidassa vuodenajasta riippumatta. Lajia tavataan tavallisimmin kuntosalilla suoraan raudan ääreltä tai deittiaplikaatioiden profiileista. Goljatin elämä on selkeää. Hänellä on kolme teesiä: treeni, ruoka ja lepo. Tämä morfologiaan hurahtanut miestyyppi haluaa tietenkin edustuskelpoisen fittness-tyylisen naisen. Kognitiivinen dissonanssi (tiedollinen ristiriita) syntyy usein jo ensideiteillä, jos fittness-typy kääntääkin kehonmuokkausta käsitelleen keskustelun politiikkaan tai taidehistoriaan. Mr. Goljat torppaa aihepiirin tylysti.

7. Mr. Beibi Beibi

Tämä mies on tummahapsinen. Hän osaa sulattaa kantasuomalaisiin juroihin miehiin tottuneen naisen sydämen – ainakin hetkeksi. Kehujen lisäksi rakkaudentunnustukset tulevat mukaan jo ensitapaamisen aikana. Miestyyppi on erittäin yleinen deittiapplikaatioiden profiileissa ja esimerkiksi Facebookin kautta suosituksi tulleessa AYI-sovelluksessa (Are you interested in) – hän ei myöskään emmi huudella perääsi esimerkiksi metrorappusissa.

8. Mr. Uimavalvoja

Tämä lajityyppi työskentelee liikuntapaikoilla. Työsuhderusketuksen lisäksi etuihin kuuluu runsaat ja muodokkaat maastot. Kokemusvuodet ovat tehneet Mr. Uimavalvojasta harjaantuneen tarkkailijan – hän huomaa altaassa polskivan tai radalla temmeltävän kaunottaren perusjumppareiden joukosta alle aikayksikön. Yleensä nämä huomionosoitukset eivät johda mihinkään, sillä tiivis yhteydenpito työkavereiden kanssa kantautuu urheilijaneidon korviin. Kuka uskoisi tätä adonis-tyylistä pelastajaa lavertelevaksi juoru-ukoksi? 

9. Mr. Kehonhuoltaja

Tämä mies hoitaa jännittyneitä ja urheilun runtelemia lihaksia. Hän on vahva, usein myös komea ja taitava käsistään. Mr. Kehonhuoltaja on myös tottunut olemaan lähellä asiakastaan. Ammattitaito joutuu kuitenkin välillä koetukselle, kun Mr. Kehonhuoltajan pienet sanalliset vihjailut siivittävät hoidettavan rentoutustuokiota. Pikkuhoususillaan oleva asiakas tuntee olonsa aika hämmentyneeksi. Läheisyyttä antava työ on kuitenkin tehnyt Mr. Kehonhuoltajasta melko estyneen vapaa-ajallaan. Parin tapaamisen jälkeen hänen tunteensa menevät todella pahaan jumiin.

10. Mr. Manikyyri

Upean tyylitajun ja moitteettoman ulkonäön vaaliminen on Mr. Manikyyrille elämäntapa. Hän matkustelee – on usein töissä matkailualalla – ja käyttää runsaasti rahaa laadukkaisiin vaatteisiin. Mr. Manikyyrin seurassa on ilo kulkea kaupungilla, hän tuoksuu ja näyttää vähän liiankin hyvältä. Ongelma syntyy kuitenkin siinä vaiheessa, kun Mr. Manikyyri kertoo taannoisesta käsien kauneushoidostaan. Katsot omia viiman ahavoittaneita kynsinauhojasi ja tunnet olosi huolittelemattomaksi.

Kommentoi »