Mainos: Solgar Suomi

Väsyttääkö? Riittävä vitamiinien saanti tuo lisää virtaa ja tukee vastustuskykyä

Kaamosaika tekee jälleen tuloaan ja moni kokee olonsa vetämättömäksi. Omaa jaksamistaan ja vastustuskykyään voi tukea huolehtimalla monipuolisesta ruokavaliosta ja riittävästä vitamiinien saannista. Käteviin annospusseihin pakattu Solgarin Ester-C-porejuoma on helppo ottaa osaksi arkirutiineja ja napata mukaan niin reissuun kuin treeneihinkin.

17.10.2022

Päivien lyhentyminen saa monen tuntemaan olonsa väsyneeksi: aamut ovat tahmeita töihin kiirehtiessä ja iltapäivällä energiatasot saattavat notkahtaa eivätkä työt tunnu luistuvan. Omaa vuorokausirytmiä voi tukea monin keinoin: kirkasvalokylpy aamulla ja happihyppelyt päivällä valoisan aikaan piristävät mieltä. Myös monipuolinen ravinto ja riittävä vitamiinien saanti on tärkeää oman jaksamisen kannalta.

Syksy koettelee tunnetusti myös vastustuskykyä, kun ilmat viilenevät, vilustumisen vaara kasvaa ja taudinaiheuttajat kiertävät väestössä. Omaan hyvinvointiin kannattaa siis kiinnittää erityistä huomiota, jotta elimistön oma puolustuskyky olisi mahdollisimman vahva ja virtaa riittäisi töiden jälkeen vielä harrastuksiinkin.

Kiireisen arjen pyörityksessä Solgarin Ester-C-porejuoma virkistää, tukee vastustuskykyä ja jaksamista. Se on laadukas, pitkävaikutteinen valmiste, joka ei sisällä keinotekoisia makeutus- tai makuaineita.

Ester-C-porejuoma on saatavilla kätevissä annospusseissa, jotka on helppo kuljettaa mukana töihin, matkoille tai treeneihin.

Lisää vastustuskykyä

Elimistö hyötyy C-vitamiinin lisäsaannista erityisesti stressaavina ja kiireisinä ajanjaksoina. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa ettei se varastoidu elimistöömme. Sen vuoksi C-vitamiinia on saatava päivittäin.

Ester-C-porejuoma on monipuolinen ravintolisä: se sisältää C-vitamiinin lisäksi B-vitamiineja ja sinkkiä, joka tukee immuniteettia yhdessä C-vitamiinin kanssa. Ester-C on tavallista C-vitamiinia eli askorbiinihappoa vatsaystävällisempi. Se myös imeytyy hitaammin, minkä ansiosta elimistöllä on käytettävissään C-vitamiinia jopa 24 tunnin ajan. Näin myös immuunipuolustuksella on C-vitamiinia käytössään tavanomaista enemmän ja pidemmän aikaa.

Stressi, kiire ja epäterveelliset elämäntavat kuluttavat kehostamme myös vesiliukoisia B-vitamiineja. Niitä kannattaakin lisätä päivittäiseen ruokavalioon energiantuotannon ja vireyden tukemiseksi. B-vitamiinit vaikuttavat hermoston terveyteen sekä henkiseen hyvinvointiimme. Ester-C-porejuoma sisältää B1-, B2-, B3-, B5-, B6- ja B12-vitamiineja, jotka toimivat myös toisiaan tukien – siksi B-vitamiinit kannattaakin nauttia juuri yhdistelminä. Erityisesti B12-vitamiinin pitkäaikainen puute voi heikentää jaksamista ja aiheuttaa anemiaa. Erityisesti ikääntyneiden, kasvissyöjien ja vegaanien tulisi varmistaa riittävä B12-vitamiinin saanti. Tuotteen sisältämä C-vitamiini tukee B-vitamiinien hyödyntämistä kehossa.

Nestetasapaino kuntoon

C- ja B-vitamiinien lisäksi Ester-C-porejuoma sisältää elimistön nestetasapainolle tärkeitä kivennäisaineita kuten natriumia, magnesiumia, kaliumia ja fosforia. Menetämme elektrolyyttejä esimerkiksi urheillessa ja helteellä, kun elimistöstä poistuu hien mukana nestettä ja mineraaleja. Elektrolyytit ovat tärkeitä myös toipilaille. Mineraalit tukevat osaltaan myös kehon happo-emästasapainoa, joka on erittäin tärkeä terveydellemme.

Ester-C Plus 1000 mg -porejuomasta saat yhdestä pussista koko kehoa hyödyttävän kattauksen ravinteita tukemaan hyvää oloa koko päivän. Tuote on makeutettu luontaisesti hedelmäsokerilla ja luontaisella appelsiiniaromilla. Porejuoma sopii myös vegaaneille.

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi