Kauneus ja Terveys

Valmiina juhliin? Poimi 3 ideaa!

Valmiina juhliin? Poimi 3 ideaa!
Vai onko juhlatyyli vielä hakusassa? Ei hätää, vielä on aikaa. Inspiroidu kolmesta eri juhlatyylistä.
Julkaistu: 27.5.2015

VärityskirjaValitse mustan kotelomekon sijaan pirteä sorbettisävy. Mekko on jo yksistään näyttävä kokonaisuus, joten asusteeksi riittää se naulakossa roikkuva musta pikkulaukku. Koko juhlapalettia ei siis tarvitse hankkia uusiksi.

Tarkista, että jakku tai valitsemasi yläosa toimii myös asusteiden kanssa. Huomaa, että tyyli muuttuu, kun vaihdat jakun nahkarotsiin tai kimonoon.

Catwalk-kuva: Salvatore Ferragano s/s15, Leena Aro.

Jakku 39,95 e, Zalando.fi. Korkokengät 199 e, Tiger of Sweden. Mekko 145 e, Guess Marciano. Korvakorut 25,95 e, Snö of Sweden. Rannekoru 89 e, Tommy Hilfiger. Laukku 39,95e, Noa Noa.

Hempeä pitsiKevään yksi kauneimmista trendeistä on pitsimekko. Valitse hihallinen malli eikä sinun ei tarvitse murehtia jakkuvalinnan kanssa. Mukaile herkkää tyyliä ja valitse asusteet mekon lähisävyistä. Pitsipintaa vasten trendikäs mokkanahkalaukku on tyylikäs valinta.

Catwalk-kuva: Valentino s/s15, Leena Aro.

Korvakorut 6,95 e, Kappahl. Nahkakengät 420 e, Longchamp. Pitsimekko 49,95 e, Zara. Laukku 19,95 e, Bik Bok.Näyttävä sisääntuloHae vaikutteita 1970-luvulta. Valitse kuosillinen maksimekko, anna helmojen hulmuta ja asusteiden loistaa. Asun kirjavuus rauhoittuu, kun mekossa ja asusteissa on pilkahdus mustaa. Valitse asusteiden värimaailma muutaman mekon värisävyn mukaan. Maksimekko on myös oiva valinta, jos et ole vielä valmis paljastamaan sääriäsi. Illan tullen kietaise hartioille yksivärinen huivi.

Catwalk-kuva: Anna Sui s/s15, Leena Aro.

Silkkimekko 199 e, Odd Molly. Kaulakoru 19,95 e, Mango. Sormus 80 e, Net-a-porter.com. Kengät 49 e, Ellos.com. Nahkalaukku 690 e, Net-a-porter.com.

Kommentoi »