Hyvinvointi

Tämä sana syöksee naisen raivon partaalle

Kaikki miehet tekevät sitä, myönnetään. Joskus paremman puoliskon kanssa joudutaan tilanteisiin, joissa hermot palavat kummallakin osapuolella. Kun nainen hermostuu, mies sanoo helposti jotain, mikä on viimeinen virhe kyseisessä tilanteessa. Men’s Fitness kertoo.

Teksti Mika Luosujärvi
Kuvat Thinkstock
3.2.2016

Tilanne on jo eskaloitunut siihen pisteeseen, että mies tietää menettäneensä mahdollisuutensa viikon petipuuhiin ja välittömään anteeksiantoon, jolloin hän itsekin jo hermostuu ja huutaa peruuttamattomasti "Rauhoitu!".

Lue myös: Parisuhde ja riitely

Yllä esitetystä argumentista on olemassa eri vaihtoehtoja, mutta niille kaikille on yhteistä, että kun ne lipsahtavat huulilta ja kantautuvat naisen korviin, hän alkaa kiehua raivosta. Mies – olet juuri painanut naisen raivohulluusnappia. Nukut todennäköisesti seuraavan yön sohvalla.

Miksi? Koska Men’s Fitnessin mukaan rauhoittumaan kehottaminen kertoo naiselle, että mielestäsi hän liioittelee, on irrationaalinen ja lapsellinen. Se on kuin sanoisit ”turpa kiinni” ja se kuulostaa alentavalta, vaikka et sitä niin tarkoitakaan. Joten… Älä sano niin.

Lähde: Men´s Fitness

Lue myös:

Nainen ehkä haastaa riitaa tahallaan – tässä syy!

Mitä tehdä kun parisuhde rakoilee?

Parisuhteen päättymisen hälytysmerkkejä

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi