Tämä sana syöksee naisen raivon partaalle

Tämä sana syöksee naisen raivon partaalle
Kaikki miehet tekevät sitä, myönnetään. Joskus paremman puoliskon kanssa joudutaan tilanteisiin, joissa hermot palavat kummallakin osapuolella. Kun nainen hermostuu, mies sanoo helposti jotain, mikä on viimeinen virhe kyseisessä tilanteessa. Men’s Fitness kertoo.
Julkaistu 3.2.2016

Tilanne on jo eskaloitunut siihen pisteeseen, että mies tietää menettäneensä mahdollisuutensa viikon petipuuhiin ja välittömään anteeksiantoon, jolloin hän itsekin jo hermostuu ja huutaa peruuttamattomasti "Rauhoitu!".

Yllä esitetystä argumentista on olemassa eri vaihtoehtoja, mutta niille kaikille on yhteistä, että kun ne lipsahtavat huulilta ja kantautuvat naisen korviin, hän alkaa kiehua raivosta. Mies – olet juuri painanut naisen raivohulluusnappia. Nukut todennäköisesti seuraavan yön sohvalla.

Miksi? Koska Men’s Fitnessin mukaan rauhoittumaan kehottaminen kertoo naiselle, että mielestäsi hän liioittelee, on irrationaalinen ja lapsellinen. Se on kuin sanoisit ”turpa kiinni” ja se kuulostaa alentavalta, vaikka et sitä niin tarkoitakaan. Joten… Älä sano niin.

Lue myös:

1 kommentti