Kauneus ja Terveys

"Meidän ei pitänyt muuttaa yhteen, ottaa asuntolainaa eikä tehdä lasta"

"Meidän ei pitänyt muuttaa yhteen, ottaa asuntolainaa eikä tehdä lasta"
Diili-ohjelmassa tutustuneet Michelle ja Sampo Kaulanen olivat aluksi toistensa kilpailijoita. Nyt rakastuneella parilla on yhteinen työ, yhteiset rahat ja projektina laihdutus.
Julkaistu: 14.2.2017

Michelle Murphy-Kaulanen & Sampo Kaulanen

YHDESSÄ: Vuodesta 2010 asti, naimisissa kolme vuotta.

AMMATTI: Sampo Kaulanen, 35, on Suomen toiseksi­ suurimman kyläkaupan kauppias, joka palkittiin Some Awardseissa Vuoden 2014 someyllättäjänä. Michelle Murphy-Kaulanen, 34, on Jounin kaupan toimitusjohtaja.

PERHE: Rianna-tytär, 1, sekä Sampon Jenriina, 9, ja Michellen Jade, 9, ja Jasmin, 14.

ASUINPAIKAT: Ylläs ja Tampere.

HARRASTUKSET: Matkailu ja laihdutus.

MICHELLE SAMPOSTA

Komeimmillaan puolisosi on? Herätessään. Sampo  on järjettömän hyväntuulinen silmät sikkuralla  ja etutukka unen jäljeltä V-kirjaimen mallisena.

Miten hoidat parisuhdettanne? Käymme  treffeillä niin, että emme ole pelkästään äiti ja isä. Treffeillä emme puhu myöskään töistä.

Mistä kiität puolisoasi? Hän huomioi minut ja on opettanut puhumaan rehellisesti toista loukkaamatta. Sampo on älyttömän hyvä isä. Jos joku muu yksivuotias on yhtä  paljon isänsä perään kuin Rianna,  näyttäkää hänet minulle!

Miten puolisosi laiskottelee? Vapaapäivänään Sampo nostaa jalat ylös ja pureksii poron kuivalihaa.

Temperamentiltaan hän on? Kuin painekattila. Pitkään Sampo luovii, mutta jos hän räjähtää, räjähdys ei katso aikaa eikä paikkaa.

Mökötys vai huutaminen? Minä mökötän ja Sampo huutaa, mutta panee myös riidan poikki. Hän sanoo, että kärttyisyys ei sovi minulle – ja pusuttelee päälle.

Kuinka monta kertaa seksiä viikossa on riittävästi? Aina kun tekee mieli. Myös toista pitää kuunnella, kuten mummoni opetti.

Onko puolisosi mustasukkainen?Kyllä. Sampo sanoo suoraan, jos hän on sitä mieltä, että joku mies on minusta kiinnostunut tai flirttailee minulle Sampoa ärsyttääkseen.

Oletteko olleet parisuhdeterapiassa? Terapiassa olemme käyneet. Kun ulkopuolinen suomensi meille molemmille, mitä toinen meistä tarkoittaa tietyissä tilanteissa, yhteiselo helpottui. Keskenämme olisimme puhuneet toistemme päälle.

Puolisosi erityistaito, jota suuri yleisö ei tiedä? Sampoa ei voi viilata linssiin, sillä  hän on hyvä ihmistuntija. Voi kuulostaa hullulta, mutta hänellä on kyky  kutsua ihmisiä. Usein jos Sampo  on ajatellut jotain ihmistä,  tämä soittaa hetken kuluttua.

Onko teillä yhteinen kukkaro? On täysin, sillä samassa suossa tai yhtä korkealla pinnalla me joka tapauksessa menemme.

SAMPO MICHELLESTÄ

Kauneimmillaan puolisosi on? Aina herätessään. Silloin Minttu on tosi luonnollisen lutuinen.

Miten hoidat parisuhdettanne? Kunnioituksesta  kaikki lähtee. Muistan arjessakin avata Mintulle oven, teen safkaa ja hieron jalkoja.

Mistä kiität puolisoasi? Mintun olemassaolosta ja siitä, että olen hänen seurassaan oppinut ymmärtämään, että ihmisiä ei pidä pitää itsestäänselvyyksinä.

Miten puolisosi laiskottelee? Katsomme kaksin telkkaria ja popsimme suklaata. Viime aikoina olemme tehneet sitä niin paljon, että meillä on ylipainoa. Olemme  aloittameet laihdutuskuurin.

Temperamentiltaan hän on? Ei niin helppo kuin tavallinen suomalainen nainen. Minttu on isänsä  puolelta afroamerikkalainen, ja ehkä  hän on siksi tosi temperamenttinen. Hän voi hetkeä aiemmin mennä kaupassa pusipusien  ohitseni ja tulla pian toisena ihmisenä takaisin.

Mökötys vai huutaminen? Minä olen huutaja ja Minttu mököttää. Olen oppinut, että on parasta mennä hetkeksi erilleen ennen kuin vaikka vitsi voi laukaista tilanteen.

Kuinka monta kertaa seksiä viikossa  on riittävästi? Fiiliksen mukaan. Monta kertaa päivässä tai välillä voi mennä viikkoja ilman.

Onko puolisosi mustasukkainen? On se. Minttu hiiltyy, jos nainen pyytää minua somessa kahville. Minulla on Facebookissa 118 000 seuraajaa ja Twitterissä ja Instagramissa joitain tuhansia lisää.

Oletteko olleet parisuhdeterapiassa?  Kävimme terapiassa vauvamme syntymän jälkeen. Kun ulkopuolinen ihminen auttoi aukaisemaan asioita, saimme itsekin purettua niitä. Kaikilla on parisuhteissa veemäisiä hetkiä, ja asioita kannattaa työstää, jos haluaa jatkaa. 

Puolisosi erityistaito, jota suuri yleisö ei tiedä? Minttu aistii energioita ja pystyy näkemään ihmisten läpi. Hän pystyy lukemaan minusta kaiken. 

Onko teillä yhteinen kukkaro? Meidän ei pitänyt muuttaa yhteen, ottaa asuntolainaa eikä tehdä  lasta, mutta nyt kun ne kaikki on tehty, kukkarostakin on tullut yhteinen.

Juttu on julkaistu aiemmin painetussa lehdessä syyskuussa 2015.

Lue myös:

Kommentoi »