Pihistä tai panosta - katso 2 eri hintaista talvityyliä!

Pihistä tai panosta - katso 2 eri hintaista talvityyliä!
Loihdimme kaksi samanlaista tyyliä, mutta asukokonaisuuksilla on yli 1000 euron hintaero.
Julkaistu: 27.11.2015

Villakangastakki 800 e, Acne Studio, Mytheresa.com. Mohairhuivi 118 e ja villapipo 89 e, Balmuir.com. Kengät 135 e, &Stories.com. Nahkahansikkaat 230 e, Rag & Bone, Net-a-porter.com.

Villakangastakki on yksi hintavimmista vaatehankinnoista. Harvalla meistä on mahdollisuus sijoittaa useampaa sataa euroa laadukkaaseen villakangastakkiin, vaikka se palvelisikin käytössä useamman talven. Tiukan talouskuurin aikana hintalappuihin on tuijotettava tuon tuosta. Silti laadusta ei tarvitse tinkiä, kunhan näkee vain hieman vaivaa vaateostoksia tehdessä. Alta löydät samankaltaisen tyylin, mutta yli 1 000 euroa edullisemmin.

Villasekoitetakki (villa 75 %, polyamidi 25 %) 129 e, Zara. Villa-kašmirhuivi 49 e ja kašmirpipo 39 e, Cos. Nahkahansikkaat 19,99 e, H&M. Nahkakengät 100 e, Vagabond.com.

Ketjumyymälöiden valikoimasta suurin osa koostuu keinokuituvaatteista, mutta joukossa on myös helmiä, kun edullisemmat muotimerkit ovat tuoneet markkinoille omat high quality -mallistonsa. Nykyisin hinta-laatusuhteeltaan käyttöä kestäviä ajattomia villavaatteita ja kašmirhuiveja löytyy jo lähes jokaiselta edullisemmalta vaatemerkiltä. Hyödynnä tämä tarjonta!

Muista: on huomattavasti järkevämpi sijoittaa 40–80 euroa laadukkaaseen villa-asusteeseen kuin alle kympin maksavaan akryylikaulahuiviin, joka ei edes lämmitä pakkasella.

Lue myös:

Kommentoi »