Kauneus

Ota kesä vastaan kunnon leikkauksella – katso hiusmuutos!

Omien kasvojen muotoon sopiva polkka imartelee aina kantajaansa.

Teksti Meeri Mäntylä
Kuvat Meeri Mäntylä
12.5.2016

Pitkä, latvasta kuivahtanut tukka, joka löytää aina tiensä ponnarille? Mikäli kaipaa muutosta asiaan, kesää kohden on helppo löytää ratkaisu kevyestä ja raikkaasta polkasta! 

Marjan hiukset ovat saaneet kasvaa jo vuosia ja ne ovatkin jo päässeet aika kunnioitettavaan pituuteen. Vaikka lähtötilanteesta olisi saatu pienelläkin freesauksella kaunis, nyt haluttiin muutosta. Hiusten sävy hoidettiin kuntoon tummalla tyvivärillä ja kultakuparin sävyisellä kiiltokäsittelyllä, jonka jälkeen leikkaussakset saivat heilua!

Marjan kasvojen siroutta ja pitkää kaulaa lähdettiin tuomaan esiin voimakkaasti eteenpäin pitenevällä polkalla. Hiukset ulottuvat takaa puoliväliin niskaa ja pitenevät siitä hartioita hipoen jopa solisluille saakka.

Jotta pituuseroa saatiin vielä korostettua, niskan hiukset leikattiin vahvasti porrastaen. Porrastus helpottaa myös hiustenlaittoa kotona ja tekee hiusmallista pehmeän naisellisen. Vaikka hiusmalli on selkeästi polkka, hiukset saa vielä helposti kiinni, mikäli kiire meinaa yllättää!

Uusi hiusmalli tuo kauniisti esiin Marjan siron leuan ja korkeat poskipäät!

Myös kaula saa lisää mittaa, kun sitä ei ympäröi valtavat hiusmassat. Voimakkaasti eteenpäin pitenevä polkka sopiikin parhaiten kasvoille, jotka ovat pituutensa puolesta sopusuhtaiset.

Varsinkin ovaalit ja sydämenmuotoiset kasvot rakastavat hartioille päättyviä hiuksia. Hyvin pitkänmallisia tai soikeita kasvoja pidemmät etuliipakkeet saattavat pidentää entisestään, joten etuosiin kannattaa harkita pieniä kevennyksiä tai vaikkapa sivuotsista. Lisäksi kaula saa aina sitä enemmän lisää pituutta, mitä lyhyemmäksi hiukset leikataan!

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now.

Lue myös:

Näin saat kasvot esiin hiusvärillä

Haaveiletko otsatukasta? Katso upea hiusmuutos!

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi