Natalia, 21: "Näin selluliittimöröt katosivat päästäni"

Natalia, 21: "Näin selluliittimöröt katosivat päästäni"
Vaikka treenaat kuinka kovasti, sinulla voi olla selluliittia. Kun Natalia kertoi selluliittihoidoista blogissaan, moni ihmetteli, miksi treenattu nainen tarvitsee hoitoja.
Julkaistu 11.4.2018

Natalia, 21, kilpailee kampailulaji Sambossa. 

”Toissa kesänä en halunnut enää kulkea sortseissa, sillä takareisissäni oli selluliittia. Mietin, miten hullua on treenata seitsemän kertaa viikossa ja syödä terveellisesti eikä silti voi käyttää sortseja. Selluliitti ahdisti minua paljon. Kun kerroin meneväni selluliittihoitoon, ihmiset ihmettelivät. 

Ystäväni tosin mainitsi, että selluliittiahan on kaikilla naisilla. Ajattelin, että jos en ole kehooni tyytyväinen, kannattaa tehdä jotain.

 

Ennen radiofrekvenssihoitojen aloittamista olin todella skeptinen, sillä en usko ihmelaitteisiin enkä -voiteisiin. Led-valoterapiaa ja alipainerullausta hyväksikäyttävä hoito alkoi kuitenkin vaikuttaa ja silotti takareisiäni merkittävästi jo toisella kerralla.

Kävin hoidossa viidesti, ja kokemus oli pelkästään myönteinen. Hoito oli rentouttava hetki, enkä kokenut sitä niin kivuliaana kuin monet. Hoito vaikutti ajatuksiini, ja selluliittimöröt katosivat päästäni. Jälkeenpäin ymmärsin, että osa selluliitista oli ollut korvieni välissä. 

Uskon, että monelle on helpottava kuulla, että myös hoikilla ja urheilijoilla on selluliittia. Minusta siitä pitäisi puhua enemmän, eikä aina saisi keskittyä selluliitista eroon pääsemiseen.

Jos on normaalikokoinen, mielestäni ei tarvitse kävellä pitkissä housuissa selluliitin takia. Lopulta jokainen miettii enemmän epävarmuuttaan kuin toisen selluliitteja.”

Kommentoi »