
Terveys
Nämä ovat keittiön c-vitamiinipommit
Nappaa lautaselle parhaat kasvikset väsymystä ja tulehduksia vastaan.
1. Mauste Vihreä chili antaa potkua kielelle ja vastustuskyvylle. Siinä on C-vitamiinia 240 mg/100 g.
2. Yrtti Silppua persiljaa kuuman keiton päälle kylmänä päivänä tai lisää salaattiin.C-vitamiinia 200 mg/100 g.
3. Marja Mustaherukka hillitsee myös tulehduksia. C-vitamiinia siinä on120 mg/100 g.
4. Vihannes Jo parsakaalin kukinnosta saa päivän C-vitamiiniannoksen. C-vitamiinia 120 mg/100 g.
5. Hedelmä Kiivi hoitaa vatsaa ja auttaa ummetukseenkin.C-vitamiinia 67 mg/100 g.
Lähde: fineli.fi
Lue myös:
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat