Kauneus & Terveys

Nämä ovat keittiön c-vitamiinipommit

Nappaa lautaselle parhaat kasvikset väsymystä ja tulehduksia vastaan.
Kuvat 123RF

1. Mauste Vihreä chili antaa potkua kielelle ja vastustuskyvylle. Siinä on C-vitamiinia 240 mg/100 g.

2. Yrtti Silppua persiljaa kuuman keiton päälle kylmänä päivänä tai lisää salaattiin.C-vitamiinia 200 mg/100 g.

3. Marja Mustaherukka hillitsee myös tulehduksia. C-vitamiinia siinä on120 mg/100 g.

4. Vihannes Jo parsakaalin kukinnosta saa päivän C-vitamiiniannoksen. C-vitamiinia 120 mg/100 g.

5. Hedelmä Kiivi hoitaa vatsaa ja auttaa ummetukseenkin.C-vitamiinia 67 mg/100 g.

Lähde: fineli.fi

Lue myös:

Julkaistu: 15.7.2015
Kommentoi »