Nämä naisten tavat somessa ärsyttävät miehiä

Nämä naisten tavat somessa ärsyttävät miehiä
Naiset osaavat ärsyttää siinä missä miehetkin. Varsinkin sosiaalisessa mediassa kynnys miehen ärtymiseen on matalampi, sillä usein naiset käyttävät sosiaalista mediaa aktiivisemmin.
Julkaistu 22.2.2013

Cosmopolitan-lehti kertoo, mitkä tavat saavat miehen raivon valtaan.

1. Tunteiden tuuletus

Keskinäistä tappeluistanne kertominen sosiaalisessa mediassa ei ole ainoastaan tyhmää, vaan myös ilkeää. Se ei riitä, että jätät yksityiskohdat tai nimet pois, koska jokainen vähänkään aivojaan käyttävä tietää, mistä on kysymys.

2. Exän lisääminen kaveriksi

Vaikka välillänne ei ole ollut mitään pariin vuoteen, voit olla varma, että eksäsi käy vakoilemassa profiiliasi. Ja uusi poikaystäväsi ei siitä todennäköisesti pidä.

3. Liika innokkuus

Tägäät miehen kuviisi ja kirjoitat kuvatekstiksi ”Kullan kanssa syömässä!” vaikka ette ole edes vielä yhdessä. Kyseinen hätäily ja etuilu ilman miehen suostumusta on miesten mielestä erittäin luotaantyöntävää.

4. Kohteliaisuus pienellä varauksella

Naisilla on paha tapa kehua miestään – tavallaan. Sen sijaan että monet ilmoittaisivat ”Tänään rakkaan kanssa sushia!”, osa naisista muotoilee asian seuraavasti: ”Vihdoin saan tuon yhden taivuteltua maistamaan sushia!”. Se ei ole sama asia eikä tunnu toisesta kivalta.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kommentoi »