Kauneus ja Terveys

Nämä asiat mies käsittää naisessa väärin

Nämä asiat mies käsittää naisessa väärin
Nainen antaa signaaleja ja mies lukee niitä väärin. Ainakin aluksi. Men's Fitness esittää yleisimmät tilanteet, joissa mies ymmärtää naisen signaalit väärin.
Julkaistu: 6.1.2014

1. Pukeutuminen

Provokatiivinen pukeutuminen ei tarkoita, että nainen haluaa sinun riisuvan hänet. Nainen luultavasti haluaa, että hänet huomataan, mutta ei välttämättä mitään kummempaa. Ota siis rauhallisesti.

2. Perhe

Nainen haluaa sinun tapaavan hänen perheensä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän haluaisi saman tien kihloihin tai lapsia. Hän on kuitenkin vakavissaan suhteestanne.

3. Illallinen

Hän tekee sinulle romanttisen illallisen. Jos luulet, että se on merkki ”varmasta saannista”, olet väärässä. Nainen haluaa hemmotella sinua, eikä ruoanlaittoa tarvita seksiin. Hemmottelu on vain naisen tapa kertoa, että olet hänelle todella tärkeä.

4. Tavarat

Nainen jättää tavaroitaan luoksesi. Jos luulet, että kyse on naisen halusta muuttaa luoksesi, olet todella väärässä. Nainen haluaa pitää huolta ulkonäöstään myös sinun luona ollessaan, joten siksi nurkissa pyörii vaatetta, hiusrautaa sekä shampoota.

5. Seksi

Hän kertoo, että menee sänkyyn vasta viidensien treffien jälkeen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kun olette nähneet viisi kertaa, nainen on valmis mihin vain. Varsinkaan, kun ette ole edes oikeilla treffeillä käyneet.

6. Kondomi

Naisella on kondomeja laukussaan. Hyvä niin, sillä se on merkki siitä, että nainen on vastuuntuntoinen. Se ei tarkoita, että nainen jakaisi kalleuksiaan kaikille.

Lue myös:

Kommentoi »