Naisen pomotus haittaa seksielämää

Naisen pomotus haittaa seksielämää
Oletko nainen, joka pomottaa kotona? Pidätkö miestäsi tossun alla? Ei kannattaisi, sillä seksielämänne voi kärsiä.
Julkaistu 4.2.2016

Amerikkalaistutkimuksen mukaan kotona pomottava nainen voi joutua odottamaan seksiä jopa sata kertaa muita kauemmin. Tutkimukseen osallistui parisuhteessa tai avioliitossa olevia naisia kuudesta Afrikan maasta. Naiset joko päättivät kodin yhteisistä asioista itse tai keskustelivat asioista miehen kanssa.

Kodin päätöksentekoon sisällytettiin tutkimuksessa päivän ja viikon budjetista päättäminen, ruokaostokset, ystävien näkeminen ja mahdolliset lääkärikäynnit. Tutkimuksessa naisten tuli pitää kirjaa seksielämästään. Lopuksi pomottamisen ja seksin määrän yhteyttä analysoitiin.

Kun nainen määrää, seksi vähenee

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Healthin tutkijat huomasivat, että mitä enemmän nainen sanoi viimeisen sanan koskien kodin yhteisiä asioita, seksikerrat vähenivät. Nämä naiset joutuivat odottamaan seksiä 3-100 kertaa kauemmin kuin asioista keskustelevat ja kompromisseja tekevät vaimot.

Tutkijat kuitenkin kertovat, että joillain miehillä ei ole edes valtaa sängyssä, joten naiset päättävät siitäkin, milloin seksiä harrastetaan. Tämä voi mahdollisesti vaikuttaa tuloksiin.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

1 kommentti