Kauneus ja Terveys

Nainen, näin saat miehen ymmärtämään

Nainen, näin saat miehen ymmärtämään
Mies ei vain välttämättä tajua, kun naisella on tärkeää asiaa - saati asian sisältöä. Hän kun käsittelee informaatiota eri tavoin kuin nainen. Tämä saattaa johtaa väärinkäsityksiin, joten seuraavaksi muutama Women’s Healthin vinkki, joiden avulla saat asiasi läpi miehelle.
Julkaistu: 6.8.2013

1. Puhu hänen vierellään

Tärkeistä asioista puhuminen on syytä hoitaa hieman normaalista kasvotusten puhumisesta poiketen. Kasvotusten puhuminen ja silmiin tuijottaminen voi helposti aiheuttaa miehelle taistele tai pakene -reaktion. Keskustelkaa vaikka autossa, sohvalla tai esimerkiksi kävellessä.

2. Mene suoraan asiaan

Älä rönsyile, koska silloin miehen ajatukset karkaavat jo kauas pois, ennen kuin pääset asiaan. Jotta hänen keskittymisensä ei herpaannu tarinoidessasi, pidä kertomus lyhyenä ja ytimekkäänä.

3. Anna hänen ymmärtää, että sinun täytyy saada asia kerrottua heti

Kun kerrot ex-ystävästäsi, joka puukotti sinua selkään, mies saattaa näyttää hämmentyneeltä. Kyse ei ole kuitenkaan siitä, että selittäisit asiaa huonosti tai että hän olisi erityisen hidas prosessoimaan tietoasi. Kohotettu kulmakarva kertoo usein, että mies miettii ratkaisua kertomaasi ongelmaan. Jos kuitenkin haluat miehen vain kuuntelevan etkä tarvitse neuvoja, kerro hänelle jo etukäteen, että tarvitset olkapäätä.

4. Paranna miehen egoa

Jos näyttää siltä, että sanat menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, voi lääkkeeksi kokeilla miehen kehumista. Koska miehet ovat hyvin kilpailuhenkisiä, kohteliaisuudet saavat heidät tuntemaan itsensä tärkeiksi. Ja tärkeä mies kuuntelee hädässä olevaa naista.

Lue myös:

Kommentoi »