Näin valitset sopivan puhdistusaineen

Näin valitset sopivan puhdistusaineen
Maito, geeli, öljy, vaahto vai saippua? Lue, millainen kasvojenpuhdistusaine sopii sinulle!
Julkaistu 22.6.2017

Ilman kunnollista puhdistusta kasvojen iho muuttuu sameaksi, epäpuhtaudet lisääntyvät ja huokoset tukkeutuvat. Hoitotuotteetkaan eivät imeydy kunnolla.

Kasvot kannattaakin puhdistaa joka päivä, vaikkei meikkaisi lainkaan. Kasvojen pesu ei nimittäin ole pelkkää meikinpoistoa, vaan ihohuokosiin kertyy päivän aikana pölyä, hikeä ja ilmansaasteita.

Ei myöskään ole sama, millä kasvot puhdistaa. Puhdistusaine valitaan ihotyypin ja käyttötarkoituksen mukaan. Varsinkin rasvaisen ja kuivaihoisen kannattaa olla valinnassa tarkkana. Kokosimme oppaan avuksesi.

Maito

Puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi meikin ja hoitaa ihoa. Maidon voi poistaa vanulapulla ilman vettä. Älä käytä epäpuhtaalle iholle, sillä voi villitä bakteereja.Sopii kuivalle, normaalille ja sekaiholle.

Kuiva, pintakuiva ja herkkä iho puhdistuvat Avènen Gentle puhdistusmaidolla, jonka voi pyyhkiä iholta vanulapulla. 21,10 e.

Kasvo ja silmämeikin puhdistaa Philosophyn Purity Made Simple 3 in 1 -puhdistusemulsio. 22,50 e.

Geeli

Jättää iholle raikkaan tunteen. Ei välttämättä poista voimakasta meikkiä helposti. Pesuun tarvitaan aina vettä. Geeleistä löytyy sopiva myös akneiholle.Sopii kaikille ihotyypeille.

Sekaihon ja rasvaisen ihon hellävaraisesti pesee Sisleyn Resines Tropicales Gentle Cleansing Gel -puhdistusgeeli. 78 e.

Vaahto

Kätevä käyttää. Huuhtoutuu helposti. Jättää ihon raikkaaksi. Pesuun tarvitaan vettä.Sopii kaikille ihotyypeille.

Epäpuhtauksia ehkäisee Green Peoplen alkoholiton Foaming Face Wash. Sopii kaikille ihotyypeille. 17 e.

Kosteuttava Estelle & Thildin Biocleanse 3 in 1 -puhdistusvaahto on ihanteellinen normaalille ja rasvoittuvalle iholle sekä sekaiholle. 19,90 e.

Öljy

Kätevä käyttää. Huuhtoutuu helposti. Jättää ihon raikkaaksi. Pesuun tarvitaan vettä.Sopii kuivalle, normaalille ja sekaiholle.

Kuivalle iholle levitettävä Biothermin Biosource Total Renew.Oil -puhdistusöljy huuhdellaan vedellä. Poistaa voimakkaan meikin ja vedenkestävän silmämeikin. Sopii kaikille ihotyypeille. 34,90 e.

Kasvosaippua

Kiinteäksi puristettu puhdistusaine on riittoisa. Kätevä matkoilla. Moni kasvosaippua sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle. Muista säilyttää hygienisesti rasiassa tai saippuatelineessä.Sopii kaikille ihotyypeille.

Rasvaiselle iholle sopii Mádaran Detox Blackberry White Clay -kasvosaippua. 8 e.

Lue myös:

Kommentoi »