Kauneus & Terveys

Näillä tyylivinkeillä onnistut pikkujouluissa

Näillä tyylivinkeillä onnistut pikkujouluissa
Lue yhdeksän viime hetken vinkkiä, kuinka onnistut luomaan täydellisen juhlatyylin helposti.
Kuvat Fotolia

1. Hanki uudet, laadukkaat sukkahousut – tai ainakin varasukkikset! Ikävä kyllä, tämän me naiset helposti unohdamme. Tyylipisteet karisevat, kun yhdistät juhla-asuun viime hetkellä vaatekaapista keksityt nyppyiset tai liian paksut sukkahousut.

Muista myös, että juhlissa nyrkkisääntönä on tämä: mitä arvokkaammat juhlat, sitä ohuemmat sukkahousut. Suositeltava valinta on 8–15 denierin sukkahousut.

2. Tarkista, että vaatekaapissasi on asuun sopivat alusvaatteet. Juhlatyyli menee taatusti metsään, jos puet olkaimelliset rintaliivit olkaimettoman yläosan kanssa. Tiukkaa mekkoa varten hanki muotoilevat alusvaatteet, näin mekko laskeutuu vartalolla kauniimmin.

3. Jos juhlavaate on läpikuultava tai paljastava, panosta jo hyvissä ajoin, että sinulla on mietittynä mekkoon sopiva yläosa. Usein käy niin, että kaunis juhlamekko on roikkunut henkarissa jo tovin, mutta h-hetkellä hoksaat, että mekko kaipaa parikseen jakun tai boleron.

Nopeasti kaapista keksitty arkinen neuletakki ei ole se paras ratkaisu. Mallaa siis asukokonaisuus peilin edessä ennen viimeistä iltaa!

4. Tylsä juhlatyyli? Usko pois: säihkyvillä koruilla ja näyttävillä asusteilla teet ihmeitä tyyliisi. Tai pue pelkistetyn mustan kotelomekon kanssa vaikka verkkosukkahousut.

5. Ei mitään päällepantavaa? Voit ihan hyvin lähteä juhlimaan farkuissa ja t-paidassa, kunhan puet asuun tyylikkään mustan bleiserin, esimerkiksi smokkitakki tekee arkisesta tyylistä juhlavan. Muista myös vaihtaa jalkaan korkokengät.

6. Haluatko päästä helpolla? Valitse juhlavaatteeksi pitkähihainen polvien yläpuolelle ulottuva kotelo- tai kietaisumekko. Näin sinun ei tarvitse murehtia asuun sopivaa jakkua. Lisäksi klassinen mekkomalli v-pääntiellä on mitä imartelevin useimmille vartalotyypeille.

7. Panosta tyylikkäisiin avokkaisiin. Mustilla teräväkärkisillä korkokengillä onnistut aina. Tarkista ennen juhlia, tarvitseeko juhlakenkiin vaihtaa korkolaput.

8. Silitä juhlavaate ja ota se jo edellisenä iltana vaatekaapista huoneilmaan tuulettumaan.

9. Älä alipukeudu juhlaan. Tiedäthän sen efektin, kun muu pöytäseurue on laittanut parastaan päälleen, mutta sinä olet päättänyt saapua paikalle arkisissa vaatteissa.

Siispä: panosta edes tämän kerran juhlapukeutumiseen. Näin sinulla itselläsikin on kivempi ja huomattavasti tyylikkäämpi olo. Samalla viestität myös kollegoillesi ja pomollesi, että kunnioitat heidän läsnäoloaan ja järjestettyjä pikkujoulukemuja.

Lue myös:

Julkaistu: 17.11.2015
Kommentoi »