Kauneus ja Terveys

Äänestä ihanin juhlatyyli ja voita!

Äänestä ihanin juhlatyyli ja voita!
Loihdimme kolme erilaista asukokonaisuutta pikkujouluihin. Valitse suosikkisi ja voit voittaa.
Julkaistu: 10.11.2015

A) Neiti glitteri

Pikkujoulukauden yksi vahvimmista tuntomerkeistä on paljetti- ja kimallepintaiset juhlamekot ja -asusteet. Nyt saakin kaikin mokomin pukeutua näyttävästi ja poiketa radikaalisti arkityylistä.
Muista kuitenkin: vähemmän on enemmän. Kun mekko on värikäs ja kiiltäväpintainen, saa muut asusteet olla hillityt.
Suosi näitä värejä: musta, vihreä, lila ja punainen.
Kuva: Alberta Ferretti a/w 2015, Leena Aro. Mekko 49,99 e, H&M. Sormus 14,99 e, Balmain X H&M. Korkokengät 295 e, Polo Ralph Lauren, Boozt.com. Iltalaukku 14,99 e, Newlook.com. Tekoturkis 139,95 e, Morgan, Zalando.fi.

B) Musta yölintu

Jos tiedossa on monet juhlat, satsaa simppeliin samettimekkoon, johon asusteita vaihtamalla taiot aina uuden tyylin. Samettipintaan on myös helppo yhdistää eri tekstuureja, kuten sifonkinen kimonojakku tai vaikkapa asusteeksi silkkinen, kapea huivi.
Muista: kotelomekon samettikangas on jo itsessään näyttävä, joten jätä väriviritykset suosiolla asusteisiin. 
Kuva: Emilio Pucci a/w 2015, Leena Aro. Samettimekko 39,95 e, Lindex. Pikkulaukku 22,95 e, KappAhl. Korvakorut 29,99 e, Balmain X H&M. Korkokengät 210 e, Robert Clergerie, Outnet.com.

C) Uusi diskokuningatar

Jo viime keväästä lähtien kokohaalari on lukeutunut fashionistojen suosikkivaatteeksi – eikä ihme, sillä kätevä jumpsuit ratkaisee pukeutumispulmat sekunnissa. Näin helppoa se on: puetaan päälle musta jumpsuit ja koristellaan se kuin joulukuusi.
Mausteinen glitter-oranssi, kulta ja pronssi sopivat nyt upeasti pikkujoulukauteen. Käy läpi oma koru- ja asustevarastosi ja ala stailata!
Ota tyyli-idoliksi legendaarisen Studio 54 -klubin diskokuningattaret Bianca Jagger ja Joan Collins.
Kuva: Bluegirl a/w 2015, Leena Aro. Jumpsuit 45,99 e, Mango. Tekoturkistakki 59,99 e, H&M. Korvakorut 297 e, Oscar de la Renta, Mytheresa.com. Rannekorut 7,99 e, Newlook.com. Pikkulaukku 330 e, Longchamp. Korkokengät 72 e, Topshop.com.
 
Lue myös:
Kommentoi »