Kauneus ja Terveys

Nämä ovat syksyn himotuimmat vaatteet

Nämä ovat syksyn himotuimmat vaatteet
Kokosimme listan syksyn trendikkäimmistä vaatteista ja asusteista. Löytyvätkö nämä jo sinun kaapistasi?
Julkaistu: 27.10.2015
Lookbook-kuva Zara. Neule 84,95 e, Bik Bok. Nahkahansikkaat, Marks & Spencer. Catwalk-kuva, Gucci a/w 2015, Leena Aro. Pikkulaukku 52 e, Topshop.com. Beige baskeri 20 e, Topshop.com. Musta baskeri 17,99 e, Mango. Korolliset nahkanilkkurit 144, 95 e, Bruno Premi, Zalando.fi

1. Housupuku tuo uudenlaista ryhtiä työpukeutumiseen

Eikä tämä powersuit ole suunnattu vain vanhemmalle ikäpolvelle, vaan se sopii yhtä hyvin nuoremmankin uranaisen päälle. Unohda ylipitkät lepattavat housut, sillä nyt ryhdikkäässä housupuvussa on trendikkäät vajaamittaiset lahkeet.
Vinkki: Jos et raski panostaa uuteen housupukuun, tarkista second hand -putiikkien tarjonta ja lyhennytä villakangashousujen lahkeet ompelijalla.

2. Hempeä neule

Pastellinsävyillä valaiset synkkää talvityyliä. Erityisesti vaalea pastellinpinkki on tämän sesongin helmisävy.

3. Nahkahansikkaat

Tänä syksynä asusteet ovat avainroolissa. Panosta mustien rinnalla statement-hansikkaisiin, jotka saavat näkyä.

4. Vyö

Etenkin leveänä! Hankit tällaisen luultavasti jo 2000-luvun taitteessa, kaiva se nyt esiin! Yhdistä leveä vyö paitapusero–kynähame-tyyliin tai mekkoon korostamaan naisellista siluettia. Muista kuitenkin: vyö on koriste, ei tukikappale.

5. Nanolaukku

Kätevä pikkulaukku kantaa mukanaan juuri tarvittavan: puhelimen, avaimet, huulipunan sekä pankkikortin. Unohda tylsä musta, pippurinen pikkulaukku haluaa näkyä eri sateenkaarisävyissä. Turhamaista, mutta siitähän muoti-ilmiöissä on usein kyse!

6. Baskeri

Asusteiden numero yksi. Vaikutteet haetaan mistäpä muualtakaan kuin Pariisista. Ajattele romanttista syysiltaa Seinen rannalla. Juuri näin. Päässäsi on tietysti baskeri. Vaatii totuttelua, mutta tervetullut vaihtoehto pipoviidakon keskellä. Sopii erityisesti a-linjaisen takin, viitan tai pitkän villakangastakin kanssa puettavaksi.

7. Mustat nilkkurit

Helposti omaksuttava trendi. Luultavasti tähän kohtaan vastasitkin myöntävästi. Mustat nilkkurit niin matalina kuin korolla ovat mitä käyttökelpoisimmat jalkineet, jotka voit syksyksi hankkia. Tarvitseeko enempää perustella?
Takki 99,95, Zara. Kapea huivi 9,95 e, Lindex. Kaulakoru 8 e, Monki. Catwalk-kuva Topshop Unique a/w 2015, Leena Aro. Instagram-kuvan lähde. Farkut 45 e, Monki. Paljettihame 54,95 e, Nelly.com.

8. Villakangastakki

Midimittainen villakangastakki judovyöllä on alkutalven tyylikkäin päällystakki. Ja nyt puhutaan käytännöllisestä takista, jolla tarkenee myös Suomen oloissa.  Pohkeita hipova mitta suojaa jalkoja, ja kun takki on tarpeeksi väljä, mahtuu alle paksuinkin villatakki. Vyöllä taas korostat naisellista siluettia ja pidät itsesi paremmin lämpimänä.

9. Kapea huivi tai näyttävä kaulakoru

Nyt katse on yläosassa. Paita saa olla yksinkertainen, mutta tyyli viimeistellään kapealla huivilla tai kaulakorulla. Kokeile pukea kravattihuivi esimerkiksi housupuvun kanssa.

10. Poolopaita

Kaikki värit käyvät. Poolopaidasta on tulossa uusi klassikkovaate, johon haluat palata vielä ensi syksynä. Usko pois!

11. Vajaamittaiset farkut

Mieluiten suorilla lahkeilla. Pue farkut paitapuseron tai ohuen neulepoolon kanssa. Huomaa, että pätkityssä puntissa katse kääntyy kenkiin. (Palaa kohtaan 7.)

12. Ylipolvensaappaat

Niitä saa ihan oikeasti käyttää, eikä vain ihailla muotilehtien sivuilta. Kun valitset saappaat matalalla korolla ja mokkapintaisena jää loppuvaikutelma hillityksi.

13. Epäsymmetrinen hameen helma

Tiesitkö, että vino helma on mitä imartelevin? Epäsymmetrisyys katkaisee lantiolinjan puoliksi ja näin siluettisi näyttää kapeammalta. Bonuksena huijaat pituutta sääriisi.
Löytyykö kaapistasi vähintään 7 jutussa mainittua vaatetta tai asustetta? Onnittelut: olet muotitietoinen!
Kommentoi »