Terve.fi

Mies, näillä vinkeillä viet naiselta jalat alta

Mies, näillä vinkeillä viet naiselta jalat alta
Parempaa seksiä? Miksipä ei, varsinkin, kun pienillä vinkeillä naisen saa sängyssä tekemään puolestasi melkein mitä vain. Hemmottelun lisäksi miehen tulisi kuitenkin tehdä tiettyjä juttuja – tässäpä siis Men’s Healthin vinkit miehille.
Julkaistu: 14.5.2012

1. Ole dominoivampi. Naiset rakastavat miehessä nimenomaan maskuliinisuutta ja sitä kautta myös tilanteen ohjaamista sängyssä. Miehet kuitenkin usein eivät dominoi sänkypuuhissa, koska he pelkäävät loukkaavansa toista osapuolta. Mutta esimerkiksi amerikkalaistutkimus kertoo, että 67 prosenttia naisista pitää piiskaamisesta ja yli puolet siitä, että mies on aina tilanteen herra.

2. Muista esileikki. Miehelle esileikki on yhdyntää edeltävät muutaman minuutin pussailut, kun taas naiselle se voi olla jopa edeltävä 24 tunnin aika ennen petipuuhia. Käytä siis huumoria ja ole herrasmies jo ennen sänkyyn päätymistä.

3. Suutele julkisesti. Ota naista lantiosta kiinni ja suutele häntä julkisella paikalla. Se viestittää hänelle, että haluat näyttää kaikille, kuinka ihastunut olet häneen. Se saattaa myös saada hänet jo miettimään sitä, mitä teette kun pääsette kotiin.

4. Koskettele niskaa. Suuri osa naisista vastasi The Big Book of Sex – kirjan kyselyssä, että niska oli yllättävin kiihottava alue. Koskettele siis hänen niskaansa hellästi suudellessanne.

Lähde: MensHealth

Lue lisää:

Kommentoi »