Treeni ja ravinto

Mansikka-vaniljahillo

Keitä pakastemansikoista ja vaniljatangosta juhlava hillo.

10.2.2012
  • 2 × 0,5 litran purkki
  • 750 g pakastemansikoita
  • 375 g hillosokeria
  • 1 vaniljatanko halkaistuna 
  1. Sulata mansikoita hieman esimerkiksi mikrossa.
  2. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja sekoita.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin viisi minuuttia.
  4. Kerää pinnalle syntyvä vaahto pois esimerkiksi lusikalla ja nosta kattila liedeltä.
  5. Jäähdytä hillo, poista vaniljatanko ja purkita.
  6. Säilytä viileässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt