Treeni ja ravinto

Lohi-parsakaalipasta

Lohi ja parsakaali ovat sekä terveellinen että herkullinen yhdistelmä.

29.9.2015

Lohi-parsakaalipasta (4 annosta, valmistusaika 30 min)

300 g täysjyväspagettia400 g kirjolohtaöljyä paistamiseensuolaa, mustapippuria1 pieni parsakaali2 valkosipulin kynttä1 sitruunankuori ja -mehu1 dl herneitä½ dl lehtipersiljaa ja basilikaakupillinen keitinvettäsuolaa ja mustapippuria

1. Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pastat suolatussa vedessä  ohjeen mukaan kypsäksi. Ota talteen kupillinen keitinvettä.

2. Nypi lohesta ruodot pois. Leikkaa neljään osaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista  öljytyllä pannulla nahkapuoli  ensin kypsäksi noin 3 minuuttia per puoli.

3. Keitä parsakaalin kukinnot puolikypsiksi.

4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipulia öljytyllä pannulla pari minuuttia, lisää joukkoon valutetut pastat, parsakaalit, sitruunankuori ja -mehu, herneet, hienonnetut yrtit ja keitinvesi. Kuumenna varovasti pastaa, älä keitä. Sekoita varovasti nostellen.

5. Mausta pasta suolalla ja mustapippurilla ja ripauksella hyvää oliiviöljyä.

6. Lisää jokaisen annoksen päälle lohipala.

Vinkki! Aloita kirjolohen kypsentäminen nahkapuolelta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt