
Treeni ja ravinto
Kvinoa-porkkana-mantelisalaatti
Salaatti saa kivan kontrastin hunajalla sekä sitruunamehulla. Lisää lopuksi dukkah- mausteseos.
Kvinoa-porkkana-mantelisalaatti (valmistusaika 30 min, 4 annosta)
1 ½ dl punaista kvinoaa (raakaa)4 porkkanaa1 dl kuorellisia manteleita3 rkl oliiviöljyä½ rkl hunajaa2 rkl sitruunamehua2 rkl appelsiinimehua½ ruukkua lehtipersiljaa½ ruukkua korianteria
1. Huuhtele kvinoa hyvin ja keitä vedessä kannen alla kypsäksi.
2. Kuori porkkanat ja vuole kuorimaveitsellä ohuita ja pitkiä suikaleita.
3. Sekoita porkkanoiden joukkooon kypsä kvinoa ja mantelit.
4. Sekoita kulhossa öljy, hunaja, sitruuna- ja appelsiinimehu. Kaada salaatin päälle ja sekoita.
5. Lisää lopuksi hienonnetut yrtit ja ripottele pintaan dukkah- mausteseosta. Tarjoa loput erikseen.
Lue myös: Dukkah- mausteseos
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat