Treeni ja ravinto

Kana-pinaattipasta

Kana-pinaattipasta on hyvä ruokaidea, ja se valmistuu nopeasti.

29.9.2015

Kana-pinaattipasta (4 annosta, valmistusaika 25 min)

400 g tagliatellea400 g broilerinsuikaleitaöljyä paistamiseensuolaa ja pippuria1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja1 punainen chili1 sipuli2 valkosipulinkynttä150 g tuoretta pinaattia2 rkl pinjansiemeniämustapippuria

1. Keitä pastat reilusti suolatussa vedessä ohjeen mukaan.

2. Paista broilerinsuikaleet öljytyllä pannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Puolita tai leikkaa tomaatit neljään osaan. Halkaise chili, kopauta siemenet pois ja hienonna.  Kuori ja hienonna sipulit.

4. Kuullota öljytyllä pannulla  ensin chilejä ja sipuleita, lisää sitten tomaatit ja jatka kuullottamista niin, että tomaatit pehmenevät.

5. Lisää joukkoon valutettu  pasta ja kupillinen keitinvettä,  broilerinsuikaleet ja pinaatti. Lämmitä varovasti ja sekoita kevyesti nostellen.

6. Lisää lopuksi pinjansiemenet ja mustapippuria.

7. Kastikkeen joukkoon sopii myös kerma. Voit lisätä sitä lorauksen loppuvaiheessa.

Vinkki! Kana-pinaattipastan maku pehmenee kermatilkalla. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt