Hyvinvointi
Voi Hyvin

Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa lääkärin ja ravitsemusterapeutin palveluita ilmaiseksi

Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa lääkärin ja ravitsemusterapeutin palveluita ilmaiseksi

Suomen johtava hyvinvointituotteiden verkkokauppa Hyvinvoinnin Tavaratalo alkaa tarjota ilmaisia asiantuntijapalveluita.

Hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntavan verkkokauppa Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy laajentaa asiantuntijapalveluihin. Se alkaa tarjota ilmaiseksi muun muassa lääkärin ja ravitsemusterapeutin palveluita.

Hyvinvoinnin.fi-palvelussa aloittavat yleislääketieteen erikoislääkäri, biokemisti Päivi Mäkeläinen sekä laillistettu ravitsemusterapeutti Marja Ruuti. Mukana ovat myös seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja Marika Leppänen ja klassinen homeopaatti Helena Mykrä.

A-lehtien ja UKK-instituutin tuore Elintapaohjaus-kysely osoitti, että 36 % suomalaisista haluaa apua ravitsemusterapeutilta ja 32 % lääkäriltä. Suomalaiset haluavat yksilökohtaista ja pidempiaikaista ohjausta elintapojensa muuttamiseksi.

Palveluun liittyy lähitulevaisuudessa myös fytonomi, joka on ravintolisä- ja rohdosasiantuntija. Asiakkaille tulee mahdollisuus saada personal trainerin ja NLP-valmentajan apua.

Asiantuntijat vastaavat yhteydenottoihin sähköpostitse ja puhelimitse. Myöhemmin verkkokauppaan saa myös videoyhteyden. Hyvinvoinnin Tavaratalolla on 150 000 kanta-asiakasta.

Hyvinvoinnin Tavaratalo on Suomen suurin hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntavan verkkokauppa. Hyvinvoinnin Tavaratalo kuuluu A-lehdet-konserniin, johon kuuluu myös terve.fi.

Julkaistu: 8.5.2018