Huijaa hiukset runsaammiksi muutamalla kikalla!

Huijaa hiukset runsaammiksi muutamalla kikalla!
Lue kampaajan vinkit, kuinka saat hiukset näyttämään monta kertaa runsaammilta ja tuuheammilta.
Julkaistu 19.11.2015

Värjäämättömät hiukset saattavat olla kunnoltaan ylivoimaiset, mutta kokonaisuus saattaa silti näyttää vaisulta. Hiusten luonnollisia taipumuksia korostamalla kokonaisuuteen saadaan luotua mielettämiä kontrasteja, jotka saavat hiukset näyttämään monta kertaa runsaammilta ja tuuheammilta – mutta edelleen todella luonnollisen värisiltä!

Minnalla on lähtökohtana omanvärinen hius, joka on vaalentunut jonkin verran auringossa. Hiuksiin haluttiin eloa ja vivahteita, mutta kuitenkin niin, että tyvi saa kasvaa luonnollisesti. Kovin vaalea kokonaisuus ei ollut toiveissa, vaikkakin jonkinlaiset vaaleat aurinkoraidat hieman kiinnostivatkin.

Normaalisti värjäämättömät hiukset näyttävät tyvestä hieman tummemmilta ja aurinkoa saadessaan pituus saattaa hieman vaalentua, päälikerroksistaan jopa hyvin vaaleaksi.

Näitä luonnonvoimia lähdettiin korostamaan Minnan hiuksissa siten, että tyveen laitettiin puoli astetta omaa väriä tummempi kiiltokäsittely tuomaan syvyyttä.

Koska kiiltokäsittely kuluu pois 1-2 kuukauden kuluessa, tarvetta tyvivärin ylläpitämiselle ei pääse syntymään. Pintahiuksiin taas raidoitettiin yksittäisiä aurinkoraitoja lisäämään kontrastia. Pohjasävy sai ylleen vielä kiiltokäsittelyn, jolla värjäämättömiin hiuksiin saatiin upeaa kiiltoa.

Kevyet laineet saavat värierot korostumaan entisestään ja lopputulos näyttää todella runsaalta ja kiiltävältä! Minnan hiukset vaikuttavat edelleen aivan omilta ja luonnollisen värisiltä, vain pienin tehostuksin.

Pyydä kampaajaasi tekemään seuraavat kikat runsaammalta vaikuttavan lopputuloksen aikaansaamiseksi:

  • Sävytä tyveä 3-4 sentin matkalta jollakin pesupaikalla tehtävällä kevytsävytteellä noin puoli astetta omaa väriä tummemmaksi. Mikäli näkyvä tyvikasvu ei haittaa, normaaleilla tyviväreillä saa kestävämmän lopputuloksen.
  • Tee jakauksen ympärille muutamia selkeitä aurinkoraitoja, erityisesti kasvojen lähettyville.
  • Luo ilmavat laineet suoristusraudalla tai suurikokoisella kihartimella ja kiharoiden jäähdyttyä harjaa hiukset kevyesti läpi.
  • Suihkuta hiuksiin hieman kuivashampoota, joka tuuheuttaa kiharoita entisestään.
  • Rutistele hiuksiin vahaa tai suolasuihketta ja kiinnitä lopuksi kevyellä hiuskiinteellä kaukaa suihkutellen ja samalla hiuksia rutistellen.

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now.

Lue myös:

Kommentoi »