Haperot latvat - auttaisiko tällainen tehohoito?

Haperot latvat - auttaisiko tällainen tehohoito?
Erilaiset hiusten tehohoidot ovat olleet kuluvan vuoden hiushitti. Katso, miten Roosan latvat saivat uuden elämän.
Julkaistu 8.10.2015

Vaalentaminen ja värjäilyt, föönaus ja rautakäsittelyt, aurinko ja vedenlaatu, hoitamisen laiminlyönti – lukemattomat asiat saavat hiukset pahimmillaan niin huonoon kuntoon, että ainoaksi vaihtoehdoksi jää kunnon napsaisu latvasta. Helpotusta haperoihin latvoihin tuo nykyään kuitenkin myös rakennepaikkaava kampaamokäsittely Olaplex. Mistä on kyse?

Roosalla on vuosia vaalennettu hius, joka saa myös säännöllisesti osansa aimo annoksesta aurinkoa ja merivettä. Vaaleaa väriä on yritetty ylläpitää hopeashampoilla ja sävyttävällä naamiolla, joka tekee hiuksiin vaaleanpunertavan sävyn. Hius on erittäin rapsakassa kunnossa – latvan hiukset katkeilevat ja takkuuntuvat kastuessaan isoksi paakuksi. Nyt toiveena on todellinen kuntoremontti, jonka myötä koko pään värjäyksestä siirrytään raitoihin, latvasta saa lähteä pitkä pätkä ja hiukset saavat osakseen Olaplex-erikoiskäsittelyn.

Tyviraidoilla väriä on helpompi ylläpitää – raidoitusvälin voi pidentää jopa neljään kuukauteen eikä tyvi näytä missään vaiheessa häiritsevältä. Ajan kuluessa omaa väriä pääsee kasvamaan pituuteen asti, jolloin hius pysyy paremmassa kunnossa ja kauniimman värisenä. Vanha vaalea väri sävytettiin kiiltokäsittelyllä puhtaan luonnollisen vaaleaksi.

Takahiusten pituudesta leikattiin lähes 10 senttiä, sillä mallista haluttiin entistä suorempi ja latvasta huomattavasti vahvempi. Väriaineiden mukana käytettiin Olaplexia, jolla hiuksia saatiin palautettua huomattavasti parempaan kuntoon.

Olaplex on kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu, jossa vaalennusaineen tai värin sekaan käytetään ainetta, joka lupaa suojella hiuksen rikkisiltoja käsittelyn aikana ja lisäksi korjata jo aiheutuneita vaurioita. Ennen Olaplexia rakennevaurioiden hoitoon on ollut käytettävissä vain tehomaskit, joilla saadaan aikaiseksi lähinnä kosmeettista paikkausta ja pehmeyttä.

Vasemmalla lähtötilanne, keskellä hiukset Olaplexin ja föönauksen jälkeen, oikealla suoristettuna

Roosan hiukset saivat aivan uuden elämän leikkauksen ja Olaplexin myötä – hius tuntui silkinsileältä ja takut hävisit täysin. Hiusten koko olemus vaikuttaa ryhdikkäältä ja tyylikkäältä! Koska hiukset olivat erittäin heikossa kunnossa, kotihoitoon on yhä tärkeää kiinnittää paljon huomiota ja käsittely kannattanee uusia noin kolmen kuukauden jälkeen. Vanhaan ei kuitenkaan ole enää paluuta!

Sopisiko Olaplex minulle?

  • Maahantuojan mukaan Olaplex toimii jokaiselle hiuslaadulle – käsitellylle ja käsittelemättömälle, hennolle ja kiharalle.
  • Hiuksen kunnon luvataan paranevan jokaisen käyttökerran jälkeen
  • Kaksihaaraiset häviävät edelleen vain saksien avulla eikä alkuperäinen hiuslaatu (kiharuus, pörröisyys tms.) muutu, mutta muutoin hiuksista on mahdollista saada huomattavasti sileämmät ja vahvemmat.
  • Olaplex voidaan käyttää pelkkänä tehohoitona tai vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä.
  • Parhaimman tuloksen saa aikaiseksi, kun hoitoa jatkaa kerran viikossa käytettävällä kotihoitotuotteella.
  • Olaplex-käsittelyä tai jotakin sen kilpailijoista (Niophlex, Fibreplex, Colorphlex, Pro Fiber) on saatavilla jo lähes jokaisesta kampaamosta, kannattaa käydä rohkeasti kysymässä!

Lisää tarinointia Olaplexista taannoisessa blogipostauksessa.

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now.

Katso myös nämä hiusmuutokset:

Kommentoi »