Kauneus ja Terveys

Eroon maantienharmaista hiuksista - katso hiusmuutos!

Eroon maantienharmaista hiuksista - katso hiusmuutos!
Mikäli oma hiusväri on perinteinen maantienharmaa, se saattaa vaikuttaa kasvojen ilmeeseen hieman harmaannuttavasti. Katso, mitä tehdä!
Julkaistu: 6.5.2016
Vaaleat ja valjut värit hiuksissa eivät välttämättä jaksa korostaa kirkkaansinisiä silmiä tai hehkuvia poskipäitä – siihen tarvitaan hieman kontrastia!
Marikalla on hiuksissaan pitkälle kasvanut oma väri sekä latvoissa hentoja vaaleita raitoja. Pienten lasten takia hiukset halutaan pitää helposti kiinnimenevinä, joten muutosta lähdettiin hakemaan värin kautta.
Upeat sinivihreät silmät sekä oman hiuksen kevyt punapigmentti tekivät ratkaisusta helpon – paljon lämpöä ja vivahteikkuutta siis!
Raidoitimme hiukset kauttaaltaan kolmella sävyllä: pehmeän kupariset raidat tuovat kokonaisuuteen punertavuutta ja mielenkiintoa, toffeisen karamelliset raidat luovat täyteläistä pohjasävyä ja pääliosan vaaleat balayage-raidat tuovat kirkkautta ja valoa. 
Raidoituksen jälkeen kaikkialle hiuksiin laitettiin vielä lämpimän vaalea kiiltokäsittely, jonka avulla raidoittamattomatkin hiukset heräsivät eloon. Leikkauksessa skarpattiin muutama sentti ja etuosaan tuotiin kevyttä, kaunista liikettä mahdollistavaa kevennystä.
Lämpimämmän sävyiset hiukset tuovat Marikan iholle aivan uuden, terveen sävyn! Hiuksissa on ilmettä ja nuorekkuutta, mutta kuitenkin hyvin luonnolliseen tyyliin.
Raidoitus on mahtava vaihtoehto kiireiselle perheenäidille, joka ei välttämättä ehdi värjäämään tyvikasvuaan viiden viikon välein. Raidat kasvavat pehmeästi ja tyvikasvulle armollisesti samalla kun sävyttävät hoitoaineet ja maskit pehmentävät kasvavan tyven sävyeroa.
Ja näyttäähän aamulla sutaistu ponnarikin kivalta, kun sävykkäät raidat tekevät siihen uutta eloa ja mielenkiintoa!
Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now. 
Kommentoi »