Erika Vikman: "Olen aidosti onnellinen"

Erika Vikman: "Olen aidosti onnellinen"
Tangokuningatar Erika Vikman, 24, kannustaa rohkeisiin valintoihin. Hän itse saa ymmärrystä kumppaniltaan Dannylta.
Julkaistu 3.8.2017

Itsetuntoni on kasvanut terveellä tavalla. Luotan tekemisiini, ja ympärilläni on kannustavia ihmisiä.

Olen ollut perfektionisti ala-asteelta saakka. Pikkuhiljaa olen oppinut antamaan armoa itselleni. Aina ei saa kaikkea. Toisaalta pieni stressi on hyväksi.

Jännitän esiintymistä hiukan. Kädet hikoavat, mutta se menee ohi. Muille jännittäjille sanoisin, että yleisö on aina esiintyjän puolella. Se tykkää, kun olet oma itsesi ja mokailet vähän. 

Ulkonäkö on tärkeää ammatissani. Hiuksiin, ripsiin, meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin menee tosi paljon rahaa. En ole edes laskenut summaa. 

Kauneuspulmani ovat kasvojen ihon epäpuhtaudet. Ne johtuvat selvästi hormoneista. Olen harkinnut ihotautilääkärille menoa.

“Muiden mielipiteitä ei kannata kuunnella liikaa” 

Olen löytänyt tasapainon ja onnen, koska olen tehnyt rohkeita valintoja, seissyt niiden takana ja onnistunut.

Kun ottaa päähän, en purkaudu somessa vaan käyn fiilikset läpi läheisteni kanssa. Minulla on muutama hyvä ystävä ja läheinen Danny, jolle on helppo puhua.

Rakkaus ei ole tullut, kun olen etsinyt, vaan silloin kun olen lopettanut etsimisen. On tärkeää, että minua rakastetaan ja saan antaa rakkautta. Olemme yhdessä Dannyn kanssa ja elämme tavallista elämää. Hän seuraa alaa, ymmärtää työtäni ja kannustaa minua. 

Viisikymppisenä haluan näyttää freesiltä ja olla lempeä ja hyväksyvä nuorempia kohtaan. Ja tietenkin haluan edelleen laulaa.

Lue myös: 

Kommentoi »