Kauneus ja Terveys

Janna Hurmerinta: ”Sekaihoni nauttii auringosta”

Janna Hurmerinta: ”Sekaihoni nauttii auringosta”
Laulaja Janna Hurmerinta meikkaa fiiliksen mukaan ja luottaa punaisiin huuliin.
Julkaistu: 19.4.2016

Miten meikkaat arkisin?

Arkimeikkiini kuluu aikaa noin kymmenen minuuttia. Meikkaan fiiliksen mukaan. Joskus käytän siihen enemmän aikaa, mutta usein meikkaan arkisin kevyesti. Joinain päivinä en meikkaa lainkaan. Annan ihoni levätä varsinkin silloin, jos ei ole menoja minnekään, ja kesällä haluan antaa ihoni hengittää ja nauttia auringosta.

Miten hoidat kauneuttasi?

Minulla on sekaiho, ja tuntuu, ettei sen rasvoittuminen ikinä lopu. Puhdistan kasvoni huolellisesti aamuin illoin, jotta ihoni pysyy kunnossa. Myös aurinko tekee iholleni hyvää. Se on usein kesän tai aurinkoloman jälkeen paremmassa kunnossa.

Päivittäinen rutiinini on kasvovesi, kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Välillä hemmottelen ihoani kasvonaamiolla ja kuorinnoilla.

Pitääkö julkkiksen aina näyttää laitetulta?

Ei missään nimessä pidä. Toivon, että fanini pystyvät samaistumaan minuun. Olisi outoa olla aina yhtä laitettu.

Oletko kärsinyt ulkonäkökriiseistä?

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän olen sinut itseni kanssa. Nuorempana olin epävarmempi.

Tanssin nuorena balettia, ja kerran ystäväni sanoi, että onpa sinulla leveät reidet. Se jäi kummittelemaan mieleeni moneksi vuodeksi. Nykyään ajattelen, että on ihanaa, kun minulla on peppu ja reidet. Olen hyvä juuri näin.

Paras kauneusvinkkisi?

Ole oma itsesi ja tee niin kuin tuntuu hyvältä. Jos esimerkiksi tahdot meikata, niin meikkaa. Jos et tahdo meikata, niin älä meikkaa.

Ihan konkreettinen vinkki on huulipuna. Sukujuureni ovat Italiassa, ja minulla on siksi tummat silmänaluset. Jos on kiire vaikka kauppaan, sipaisen huuliin punaa, eikä kukaan huomaa silmänalusiani. Punaiset huulet riittävät pitkälle!

Lue myös:

Kommentoi »