Kauneus & Terveys

Vappu Pimiä: Liputan luonnollisuuden puolesta


Tanssii tähtien kanssa -juontaja Vappu Pimiä käyttää laadukkaita tuotteita ja kosteuttaa ihoaan huolellisesti.
Kuvat Joonas Vuorinen

Kuinka huolehdit kauneudestasi?

– Olen hoitanut ihoani tosi nuoresta lähtien puhdistamalla ja kosteuttamalla sitä. Iän myötä olen kiinnittänyt asiaan yhä enemmän huomiota ja vaalean ihoni takia myös auringonvalon vaikutuksiin.

Kuinka hoidat ihoasi?

– Töiden takia minulla on raskaita kuvausmeikkejä, joten ohut ja kuiva ihoni vaatii paljon kosteutusta. Aamuin ja illoin puhdistan ja kosteutan kasvoni. Käytän seerumeita, teen naamioita ja kuorintoja. Diego dalla palmalta löytyy hyviä naamioita.

– On ihanaa, kun siskoni on kosmetiikka-alalla ja kertoo aina uutuuksista ja neuvoo, mitä tuotteita minun pitäisi käyttää. Töiden kautta imen maskeeraajilta paljon ihonhoitovinkkejä.

Lue myös: Parhaat ihonhoitovinkit kiireiselle naiselle

Mitä tuotteita käytät?

- Tästä olen tarkka, käytän aika laadukkaita tuotteita. Mieheni hemmotteli minua Chanelin Sublimage-voiteella jouluna. Uusin löytöni on islantilainen Egf-seerumi, johon olen koukussa. Se on ainoa iltatuote mitä käytän. Käytän myös Sensain silmänympärystuotteita.

Miten meikkaat?

- Minulle meikkaamisella ei ole niin väliä, sillä voin kulkea ilman meikkiäkin, se ei ole mikään kynnys minulle. Mökillä viikonloppuisin laitan usein vain Estée Lauderin Daywear plus -voiteen.

- Lasten myötä arkkimeikkaukseni on nopeutunut. Laitan sävyttävää päivävoidetta, ehkä jonkun kevyen meikkivoiteen, valokynää, poskipunaa ja ripsiväriä. Joskus vähän vaaleaa luomiväriä ja jos on aikaa niin kajaalia. Huulipunaa tykkään käyttää, koska vaikkei olisi paljon meikkiä, kirkas huulipuna tuo väriä kasvoihin.

Lue myös: Hanki nämä huulipunat nyt!

Käytkö hoidoissa?

– Pyrin käymään kasvohoidossa muutaman kerran vuodessa, useimminkin voisi käydä. Käyn myös jalka- ja vartalohoidoissa. Matkoilla käyn hoidoissa.

Kauneudenhoitovinkkisi

– Nuku tarpeeksi ja juo paljon vettä. Itse pyrin juomaan pari litraa vettä päivässä. Antakaa myös luonnollisuuden näkyä. Kauhistuttaa nämä nykypäivän trendit, sillä itse liputan luonnollisuuden puolesta.

Miten huolehdit kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista?

– Liikunta on tosi tärkeää, se on sellainen pään kasassa pitävä voima. Olen päättänyt, että vaikka on kaksi pientä lasta, niin pyrin liikkumaan vähintään kolme kertaa viikossa.

– Syön hyvin ja monipuolisesti. Ravintooni kuuluu sopivassa määrin nautintoa. Totaalikieltäytyminen ei ole minua varten. Kaikkea uutta voi kokeilla, mutta lähtökohtaisesti kultainen keskitie on pitkällä aikavälillä paras vaihtoehto. Uskon, että jos ajatellaan koko elämän mittaa, niin se on tasapainoisin verrattuna siihen, että aina tarttuu uuteen trendiin, menee sen mukaan ja panikoi siitä. En oikein ymmärrä sellaista.

Katso myös: Antti Tuisku: “Moni valehtelee itselleen”

Miten treenaat?

– Käyn lenkillä ja fustraamassa. Sitä olen harrastanut puolitoista vuotta. Fustra pitää selkärangan kunnossa varsinkin nyt, kun joutuu kantamaan kahta lasta.

– Nyrkkeilen ja käyn tanssitunneilla tai vesijuoksemassa. Haaveilen, että pääsisin joogaamaan. Olen ollut aikaisemmin tosi aktiivinen joogaaja, mutta nyt siihen ei ole ollut aikaa.

Treenivinkkisi

– Vaikka kuinka ottaisi aivoon nousta sängystä tai on kiire, kannattaa ottaa aikaa liikunnalle. Ole armollinen itsellesi. Jos et ehdi juosta tuntia, juokse 25 minuuttia. Ota kaveri mukaan. Kun teet kaverin kanssa treffit, et kehtaa perua niitä.

Julkaistu: 6.4.2017