Ei näin! 9 nolointa virhettä Facebookissa

Ei näin! 9 nolointa virhettä Facebookissa
Onko mitään nolompaa kuin toilailla Facebookissa ja saattaa itsensä naurunalaiseksi julkisesti tai tuntemattoman silmissä? Cosmopolitan kertoo, kuinka häpeä ja ahdistus moninkertaistetaan hetkessä.
Julkaistu 6.10.2013

1. Hakupalkkimoka

Haluat stalkata kaverin kaveria, mutta kirjoitat hänen nimensä hakukenttä sijasta päivityskenttään ja julkaiset. Sitten ihmetellään, mitä haet päivitykselläsi takaa.

2. Liika tieto

Jos haluat tutustua, älä käytä keskustelunavauksena Facebookista stalkkaamaasi nippelitietoa, varsinkaan jos ette ole Face-kavereita.

3. Vahingossa lähetetty kaveripyyntö

Varsinkin puhelinsovelluksella ystävän tuttuja selatessa saattaa kaveripyyntö lähteä täysin tuntemattomalle. Kiusallista asiasta tekee sen, että vaikka peruisitkin kaveripyynnön, henkilö todennäköisesti ehtii silti nähdä siitä ilmoituksen.

4. Täggäys-kämmi

Lataat kuvan Facebookkiin puhelimella ja tägäät vahingossa kuvaasi ihmisen, josta olet kiinnostunut, mutta joka ei ole kaverisi. Noloa, koska tägit saat poistettua vasta kotikoneella.

5. Välitön kommentti

Jos ihastuksesi kohde kyselee seuraa illaksi, älä vastaa heti. Annat itsestäsi stalkkeri-kuvan.

6. Vahingossa tykkäily

Koitat selata kommentteja ja painat vahingossa tykkäysnappia.

7. Liika kommentointi

Jos ilmoituksia on +50 sen vuoksi, että kommentoit ja tykkäät kaikkea mitä uutisvirrassasi näkyy, kannattaa miettiä rauhoittumista.

8. Jätä kone ja Facebook päälle bileissä tai kaverin luona

Uteliaisuus yleensä voittaa, kun olet toisessa huoneessa tai muualla – ja profiilisi stalkataan. Vielä parempi, jos olet itse stalkannut tuttuasi ja olet jäänyt hänen sivuilleen selailemaan.

9. Känniääliöinti

Älä kommentoi kännissä, sillä tuloksena on yleensä vain pahoitettuja mieliä tai häpeää.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentoi »