Terve.fi

Anna naiselle orgasmi – neljä tapaa olla oman elämänsä seksitähti

Anna naiselle orgasmi – neljä tapaa olla oman elämänsä seksitähti

Näillä Global Onenessin vinkeillä saa naisen takuuvarmasti orgasmin kukkuloille – ja pyytämään aina vain lisää.
Teksti Toimitus
Mainos

Ensinnäkin, monella miehellä on vaikeuksia antaa naiselle sellainen hekuman huippu, kuin tämä toivoisi. Lopulta jutun juju ei ole kuitenkaan vaikeaa saavuttaa.

1. Käytä seksilelua

Seksivälineen avulla voi kuulemma saada naisen laukeamaan alle kahdessa minuutissa. Lisäbonuksena saa ihanan nautinnon katsoa, miten kumppani tyydyttää itseään tai päästä itse tekemään lelun avulla taikoja hänen alapäässään.

2. Tee taikoja sormin

Aloita hitaasti ja rauhallisesti keskisormella. Liukasta vaikkapa nuolaisemalla. Kun nainen kostuu, pane peliin toinenkin sormi. Pidä tahti hitaana, kunnes sinulla on useampi sormi nautintoa tuottamassa.

3. Anna naisen liikkua päällä

Tässä asennossa naisella on täysi kontrolli. Hän pystyy säätelemään sitä, kuinka syvälle penis menee, ja lisäksi hän pystyy hallitsemaan liikkeiden nopeutta ja rytmiä. Monille naisille tämä on ainoa asento, jossa saa orgasmin.

4. Käytä suutasi

Tämä on paras tapa saada hänet huipulle. Aloita klitoriksesta. Häpykieli on naisen herkin paikka, joten siihen kannattaa keskittyä. Kun asetat naisen nautinnon oman huumasi edelle, käy kumppanisi taatusti kuumana.

Lähde: Global Oneness

Lue lisää:YhdyntäasennotSuuseksiAikuisen miehen seksuaalisuus

Julkaistu: 23.11.2011