Terve.fi

Suuseksin antaminen - pitävätkö miehet vai naiset siitä enemmän?

Suuseksin antaminen - pitävätkö miehet vai naiset siitä enemmän?
Pitävätkö naiset suuseksin antamisesta vähemmän kuin miehet? Entäpä suuseksin saamisesta? Näin kertoo Suuri suomalainen seksikysely 2014.
Julkaistu: 1.9.2014

Suomalaiset miehet näyttävät pitävän suuseksin antamisesta enemmän kuin naiset. Tai ainakin useampi mies nimeää suuseksin antamisen kaikkein nautinnollisimmaksi osaksi seksiä.

Tämä käy ilmi Suuresta suomalaisesta seksikyselystä 2014, jossa seksielämästään kertoi yli 8 600 vastaajaa.

Miehet 13%, naiset 3%

Minkä osan seksistä koet kaikkein nautinnollisimmaksi? Kun kysyttiin tätä, nimesi 13 prosenttia miehistä suuseksin antamisen ykköseksi. Sen sijaan naisista yhtä moni ei innostunut näin paljon suuseksin antamisesta: vain kolme prosenttia ilmoitti tämän ykkössuosikikseen.

Suuseksin saaminen saa isompaa hehkutusta. Tämä on nautinnollisin osa seksiä, vastasi 21 prosenttia naisista. Samaa mieltä oli 18 prosenttia miehistä.

Joskus kaduttaa

Kyselyn avoimista vastauksista käy ilmi myös se, että suuseksiin voi liittyä varsin ristiriitaisia tunteita. Kun kysyttiin, oletko tehnyt seksin yhteydessä jotain, mitä kadut, moni toi esille, että on joskus suostunut suuseksiin, vaikkei olisi halunnutkaan.

-Olen tehnyt miehelle mieliksi ja antanut lyhyen seurustelun jälkeen miehen pyynnöstä suuseksiä hänen anaalialueelleen, vaikka en itse oikein pitänyt ideasta tai lopulta henkilöstäkään, kertoo yksi vastaajista.

Niinkin on käynyt ainakin yhdelle vastaajalle, että ilman kondomia harrastetusta suuseksistä on tarttunut sukupuolitauti.

Suuri suomalainen seksikysely 2014 toteutettiin Terve.fi-sivustolla keväällä ja alkukesällä 2014 yhdessä Huippukiva.fi:n kanssa. Kyselyyn tuli 8 615 vastausta. Sen toteutti Terve Media Oy, joka tuottaa Terve.fi-sivustoa.

Lähde: Suuri suomalainen seksikysely 5/2014

Lue myös:

1 kommentti