Terve.fi

Ota rauhallisesti sängyssä

Ota rauhallisesti sängyssä
Nykyihminen kiirehtii elämässään liikaa, myös sängyssä. Välillä kannattaisi ottaa rauhallisemminkin.
Julkaistu: 25.7.2014
Nykyihminen kiirehtii elämässään liikaa, myös sängyssä. Välillä kannattaisi ottaa rauhallisemminkin.
Men’s Fitnessin mukaan nainen pitää hitaasta rakastelusta, koska:

1. Ei ole kiire

Naisille ei ole väliä, milloin he saavat orgasmin. Jos orgasmi vain on fyysisesti mahdollinen, ajallisesti ei ole hätää.

2. Seksi on hauskaa

Seksin ei aina tarvitse olla täyttä höyryä etenevää pornopanemista. Nainen tykkää siitä, että mies höllää välillä vauhtia. Hitaassa seksissä yhdistyvät lepo ja nautinto.
Mies pitää hitaasta rakastelusta, koska:

3. Voimakkaampi orgasmi

Mitä hitaampi ja rauhallisempi olet ja mitä useammin käyt ”reunalla” kuitenkaan tulematta, sitä voimakkaampi lopullinen orgasmi on.

4. Palautuminen

Ajattele palautumista siemensyöksyn jälkeen. Miehillä palautumisaika on yhtä pitkä, harrasti seksiä tavalla millä tahansa. Joten kannattaa ottaa kaikki irti petipuuhista ja pitkittää orgasmia mahdollisimman kauan.
Ja kuinka hidas seksi saadaan kestämään pidempään:

1. Tee harjoituksia

”Pissanpidätysharjoitukset” eli Kegel-harjoitukset treenaavat lantionpohjan lihaksia. Mitä vahvemmat kyseiset lihakset ovat, sitä paremmin pystyt pidättämään orgasmia.

2. Hengitä rauhallisesti

Jos haluat kestää pidempään, sinun täytyy hengittää syvään ja rauhallisesti. Hengittämiseen keskittyminen myös vie hetkellisesti ajatukset pois tulevasta orgasmista.

3. Muista vaihdella vetojen mittaa

Asentojen lisäksi nautinnosta on vastuussa työntöjen pituus niin metrisesti kuin ajallisestikin. Vaihtelemalla rytmiä ja hidastamalla vauhtia kestät pidempään.
Lue lisää:
1 kommentti