Terve.fi

Seksipuuhien parhaimmat ja pahimmat paikat!

Seksipuuhien parhaimmat ja pahimmat paikat!
Tekeekö mielesi kokeilla rakkauden himotöitä muuallakin kuin makkarissa? Seksielämään toden totta saa uutta kulmaa ja jännitystä valitsemalla uuden kutupaikan tutun ja turvallisen, yltiöpehmeän jenkkisängyn sijasta. Lempimispaikan valinnassa tulee kuitenkin olla tarkkana – elokuvista tutut lentokoneen vessat, siivouskomerot ja keittiönpöydät voivat näyttää valkokankaalla supereroottisilta paikoilta harrastaa vaakamamboa mutta ovatkin todellisuudessa epämukavia ja haisevia loukkoja.
Julkaistu 12.3.2012

Vältä siis halujentappajapaikat ja lue tämä lista mainioista lempimispaikoista ja tavoista!

Taivasalla

Älä kokeile: Rantahietikko. Oletko koskaan koettanut tanssia hiekalla? Äh, hidasta ja väsyttävää! Asia on juuri näin myös seksiä harrastaessa samaisella pinnalla. Vapauden tunne on samaa luokkaa kuin jos tekisit sitä märässä sementissä. Lisäksi hiekkaa voi mennä herkille alueille, joten ei kiitos!

Kokeile: Metsät! Harvalla tulee mieleen mennä metsään muutakin kuin marjoja poimimaan, joten kokeilun tuoreus tuo oman eroottisen latauksensa seksipuuhille! Tarvitset vain kahden mentävän makuupussin, nuotion lämmön ja pelottavia yöeläinten ääniä, jotta voit hyvin syin takertua kumppaniisi tiukasti – todella tiukasti!

Tilaisuus

Yliarvostettu: Hääyö. Olet väsynyt elämäsi tärkeimmän päivän tiukasta ohjelmasta ja kaikkien onnittelijoiden halaamisesta. Ei ehkä paras paikka pistää töpinäksi joten lepää kumppanisi kanssa ja säästele voimia elämäsi eroottisimmalle kuukaudelle, kuherruskuukaudelle nimittäin!

Kokeile: Vapaapäivän aamu! Lapset nukkuvat vielä eikä sinunkaan tarvitse nousta töihin tai muihin kiireisiin joten –Ei muuta kuin hommiin!! Rakastelu ennen kukonlaulua on parhaillaan erittäin tulista ja virkistävää!

Pinnat

Ei hyvä: Keittiön pöydät. Korkeus saattaa olla juuri sopiva, mutta kovat pinnat ja terävät kulmat eivät oikein palvele tarkoitusta. Sensuellit liikkeet toimivat parhaiten, kun pinnat antavat hieman myöten!

Kokeile: Lattiamatto! Se on sopivan pehmeä ja lisäksi äänieristys on kohdillaan! Kuin mahtavalta tuntuukaan lemmiskellen kieriä pitkin lattioita kuten teini-ikäisenä!

Pikasutaisut

Yliarvostettu: Kymppikerho. Klubiin kuuluminen oli joskus muinoin asia josta saattoi leveillä. Lentokoneetkin olivat tilavimpia kuin nykyään. Lisäksi on aika epätodennäköistä, että saavuttaisit seksuaalisen kliimaksin pienessä, virtsan ja dieselin hajun kyllästämässä lentokoneen vessassa!

Kannattaa kokeilla: Naistenhuone! Siellä voi tehdä muutakin kuin puuteroida nenäänsä – tila on kompakti ja voit kokeilla kumppanisi kanssa mitä erilaisimpia asentoja! Myös paljastumisen vaara tuo oman eroottisen kutinansa touhuun! Kokeile juhlissa tai sukulaisesi luona (extratuhmaa!!)

Lemmenrohdot ja aineet

Vältä: Sokeriset aineet ja ruoat. Esimerkiksi hunajan käyttäminen tekee paikat tahmeiksi ja voi johtaa kipuun nuohotessanne rajusti toisianne vasten. Yhtä houkuttelevaa kuin brasilialainen vahaus! Auts!

Maista: Tuliset ruoat! Chilit, cayennepippuri ja curry sytyttävät kehosi tuleen. Lisäksi ruoan ollessa tujua et syö itseäsi ähkyyn.

Uskaltaminen

Yliarvostettua: Sinun luonasi, verhot auki! Kumppanisi kanssa toteutetun hekuman näyttäminen koko maailmalle voi olla sinä hetkenä todella kuuma ajatus, mutta naapureiden tervehtiminen postia hakiessasi seuraavana aamuna voi olla aika noloa!

Kokeile: Hotellihuone, verhot hivenen auki. Ei naapureita ollenkaan kyttäämässä! Sitä paitsi ajatus siitä, että ventovieras pääsisi kurkkaamaan lemmentöitänne on kierolla tavalla hyvin kutkuttava ajatus!

Lähde:

Kommentoi »