Terve.fi

10 mielenkiintoista faktaa peniksestä - osa 1

10 mielenkiintoista faktaa peniksestä - osa 1
Julkaistu 30.12.2013

1. Kesto

Lehden mukaan keskimääräinen yhdyntä kestää mieheltä kysyttäessä kaksi minuuttia ja 50 sekuntia, kun taas naisten mielestä keskimääräinen aika on viisi ja puoli minuuttia. Mitä? Ilmeisesti aika pitenee seksiä harrastaessa.

2. Koko

Koolla on väliä, mutta ei myytin mukaisessa merkityksessä, kertoo State University of New Yorkin tutkimus. Jos penis on hieman keskimääräistä pidempi, se yltää paremmin ”asettamaan siemennesteen”, niin hämmentävältä kuin se kuulostaakin.

3. Kuningas Fatefehi

Ahkerimmin penistään lienee käyttänyt Tongan kuningas Fatefehi vuosina 1770-1784, jolloin kuningasta ”palveli” seitsemän neitsyttä päivässä – yhteensä 37 800 naista vuosien varrella.

4. Sperma

Paremman näköisillä miehillä on parempaa spermaa. Espanjalaistutkimuksessa naisia pyydettiin valitsemaan kuvista parhaimman näköinen mies. Useimmiten naiset valitsivat miehen, jonka sperma oli parhaimman laatuista.

5. Penismurtuma

Penismurtuman yleisin syy on raivokas masturbointi. Penismurtuma on yksi kivuliammista tiloista ja voi hoitamattomana jättää peniksen toimintakyvyttömäksi, joten lääkärissä kannattaa käydä vahingon sattuessa.

Lue lisää:

Kommentoi »