7 helppoa vinkkiä: Näin uudistat tyyliäsi

7 helppoa vinkkiä: Näin uudistat tyyliäsi
Tee kohennusliike tyylin saralla. Näillä vinkeillä pääset alkuun.
Julkaistu 11.1.2016

1. Kaikki alkaa inventaariosta!

Karsi vaatekaapistasi käyttämättömät, rikkinäiset ja vääränmalliset vaatteet. Luota esimerkiksi kolme pinon menetelmään, josta ensimmäiseen kootaan käyttövaatteet, toiseen varastoon menevät ja kolmanteen kierrätettävät.

2. Näin syntyy helppo arkityyli.

Alkuvuodesta helppo kikka piristää arkityyliä on pukeutua pitkähihaiseen raitapaitaan, valkoiseen tai sorbettisävyiseen neuleeseen, tai kaiva kaapista farkkupaita. Nämä tyylivinkit toimivat joka vuosi lähtölaskentana kevääseen. Kokeile vaikka.

3. Kiinnitä huomio housut-kengät-yhtälöön.

Usein tyyliasioissa kömmähdys tapahtuu juuri tällä saralla. Esimerkiksi bootcut-farkut yhdistettynä matalakantaisiin tennareihin ei näytä hyvältä. Kun housun lahje laahaa maata, ei näky missään tapauksessa kerää tyylipisteitä. Kun suosit bootcut-mallia, yhdistä siihen korolliset nilkkurit.

Pillifarkkuihin voit suotta yhdistää niin matalaa kuin korkeampi korkoisempaa kenkää. Vanhoja pillifarkkuja uudistat, kun saksit housun lahkeet trendikkään vajaamittaisiksi, ja yhdistät pätkityt housut lenkkareihin.

4. Älä unohda ikuisuusmantraa: tunnista vartalotyyppisi.

Iän myötä oman vartalotyypin tunnistaminen käy yhä ajankohtaisemmaksi. Samalla säästät kukkaroa ja ympäristöä turhilta virheostoksilta. Vaatteen muotokielellä, hihan pituudella tai pääntien mallilla on suuri vaikutus siihen, miltä näytät – ellet sitten ole vartalotyypiltäsi langanlaiha Kate Moss, joka voi pukea päällensä mitä tahansa. Mars peilin eteen tarkkailemaan omaa kehoa!

5. Lupaa tänä vuonna panostaa huoliteltuun ulkonäköön.

Pienillä yksityiskohdilla on väliä, kuten loskaroiskeista siistityillä kengillä, silitetyllä paitapuserolla, trendikkäästi käärityillä hihansuilla ja harkituilla koruyksityiskohdilla – unohtamatta huoliteltuja kynsiä, meikkiä ja kampausta.

6. Ota mallia tyylimuusastasi.

Meillä jokaisella tulisi olla oma salainen tyyli-idolimme. Anna esikuvasi toimia sunnannäyttäjänä tyylikartallasi. Mieti, miksi pidät juuri hänen tyylistään. Ota rohkeasti mallia ja kopioi tyyli-ideat omaan vaatekaappiisi. Ja ei, tämä ei ole vain nuorten naisten juttu: yhtä hyvin tyylipäivityksen voi tehdä vaikka kuusikymppisenä.

7. Kokeile uutta. 

Jos viihdyt aina trikoopaidassa ja farkuissa, kokeile vaihteeksi puolihametta tai mekkoa. Siinä missä ruokavalioremontit haastavat tarttumaan mitä uudenlaisiiin ruoka-aineisiin ja hyvinvointipulvereihin, on pukeutumisessa ja trendiuutuuksissa kyse samasta ilmiöstä. Anna culottes-housujen tai pirtsakan sävyisen neuleen olla uusi vihersmoothiesi.

Kommentoi »