Hyvinvointi

5 merkkiä, jotka paljastavat onko parisuhde vaikeuksissa

Parisuhteet eivät kestä enää samalla tavalla kuin vaikkapa kolmekymmentävuotta sitten. Syyksi on epäilty teknologian kehittymistä ja matkapuhelimia, mutta mikä tahansa nykytilanteeseen onkin johtanut, parisuhteen vaaran paikat ovat pääpiirteissään pysyneet samoina. Niistä lisää kertoo ModernMan.

Teksti Mika Luosujärvi
Kuvat Thinkstock
22.6.2014

1. Nainen on mahtava, mutta hän ei halua omistautua parisuhteelle

Hän on kaunis, älykäs ja kärsivällinen. Nainen ei suutu, vaikka lähdet kolmen päivän ryyppyreissulle kaverisi luo. Toisaalta hän ei ole riittävän tosissaan kanssasi, jotta jaksaisi olla mustasukkainen tai huolissaan.

Lue myös: Mustasukkaisuuden ABC

2. Seksielämä on tylsää

Vaikka kumppanisi olisi muuten maailman ihanin, huono seksi on merkki siitä, että suhde ei todennäköisesti kestä kauaa.

3. Tunnet jatkuvasti syyllisyyttä

Jos et ole paha tyyppi, sinun ei tarvitsisi tuntea huonoa omaatuntoa ja syyllisyyttä tuon tuosta. Yleensä syyllisyyden tunne tarkoittaa sitä, että kumppanisi saa kaiken tekemäsi tuntumaan riittämättömältä. Ja se ei auta parisuhdetta mihinkään suuntaan.

4. Et voit tehdä hänen kanssaa mitään

Jos alkuhuuman jälkeen huomaat, ettei sinulla ole kumppanisi kanssa mitään yhteisiä harrastuksia tai mielenkiinnon kohteita, kannattaisi hälytyskellojen soida.

Lue myös: Älä päästä suhdetta tylsäksi – näillä vinkeillä ravistellaan parisuhdetta

5. Ystäväsi inhoavat häntä

Yleensä siihen on syynsä, sillä ystävät yleensä tietävät, mikä sinulle on parhaaksi. Jos he eivät tule paremman puoliskosi kanssa toimeen ollenkaan, olet väistämättä suuren valinnan edessä. Yleensä silloin kannattaa valita ystävät.

Lähde: ModernMan

Lue lisää
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi