Terve.fi

Näin saat syvemmän orgasmin

Näin saat syvemmän orgasmin
Orgasmi: Tekee mieli. Himottaa. Haluttaa. Mutta onko tuloksena vain laimea huippu? Tiedätkö, mitä naiselle tapahtuu orgasmin aikana?
Julkaistu 30.11.2011

Tekee mieli. Himottaa. Haluttaa. Mutta onko tuloksena vain laimea huippu? Tiedätkö, mitä naiselle tapahtuu orgasmin aikana?

Womenshealthmag.com vinkkaa hauskan testin avulla keinoja, joiden avulla voi saada mahtavamman orgasmin.

Moniko nainen saavuttaa huipun seksikumppanin kanssa?

Vastaus on vain yksi neljästä

Mikä on naisen orgasmin tärkein tarkoitus?

Ilmeisesti naisen orgasmi on olemassa lähinnä siksi, että tuntuisi hyvältä. Yksi teoria on, että hyvältä tuntuminen saa naisen haluamaan enemmän seksiä, mikä taas periaatteessa johtaa tehokkaampaan lisääntymiseen.

Lapsenteon kannaltahan naisen orgasmi ei ole edes välttämätön, joskin on arveltu, että kliimaksiin kuuluva lihasten supistelu voisi auttaa siittiöitä uimaan sutjakkaammin perille. Nainen kuitenkin voi varsin mainiosti tulla raskaaksi ilman omaa orgasmia.

Kuinka pitkään orgastinen lihassupistus kestää?

Supistelut kestävät keskimäärin 0,8 sekuntia, ja niitä tulee useita peräkkäin. Supisteluja tulee sarjana, ja tämä tuntuu naisesta suloisen ihanalta. Pikkuorkku voi koostua 3-5 supistuksesta, isommassa niitä voi olla 10-15.

Missä se tuntuu?

Sekä klitoriksessa että vaginassa. Puhutaan klitorisorgasmeista, vaginaorgasmeista ja näiden yhdistelmistä. Ehkä yleisintä on saavuttaa huippu klitorista ärsyttämällä.

Entä jos ei saa?

Jos nainen ei saa seksin aikana orgasmia, mitä voi seurata? Voi tuntua painon ja kivun tunnetta. Yksi teoria on, ettei naiselle aina edes riitä yksi orgasmi kunnollisen vapautuksen saavuttamiseksi.

Paras asento?

Mikä sitten on naiselle huipuin asento huippua tavoitellessa? Asiantuntijoiden mukaan nainen päällä, koska silloin hän voi itse säädellä kulmaa, nopeutta ja rytmiä.

Kokeilla voi vaikkapa liikettä, jossa klitoris hankaa kumppania vasten. Lisäksi voi kokeilla asentoja, joissa nainen voi hyväillä klitorista samalla, kun penis työntyy sisälle: tämä onnistuu hyvin esimerkiksi, kun mies tulee sisälle takaapäin. Usein mies kiihottuu, kun saa katsoa naisen hierovan itseään.

Turha huoli pois!

Kannattaa välttää turhaa huolehtimista siitä, miltä näyttää. Anna mennä ja nauti! Orgasmia ei voi saavuttaa, jos huolehtii, onko reidessä liikaa selluliittia tai roikkuvatko rinnat.

Keskity. Hengitä. Rentoudu. Sinun pitää rentoutua, jotta seksuaalinen energia pääsisi  purkautumaan.

Aivoissa vapautuu jotakin…

…mutta mitä, kun saa orgasmin? Oksitosiinia, joka liitetään usein kiintymyksen, suojelemiseen ja tuoreisiin äiteihin. Oksitosiinilisyksen on havaittu vahvistavan kohdun supistelua, joka auttaa spermaa kohti määränpäätään.

Älä lopeta!

Hei sinä naisen seksikumppani! Älä lopeta klitoriksen hyväilyä kesken kaiken. Varmin tapa pitää nainen kuumana ja saattaa hänet orgasmiin asti on jatkaa häpykielen hieromista.

Voiko sen saada ajattelemalla?

Näin todella väitetään. Vuonna 1992 tutkittiin 10 naista, jotka väittivät pystyvänsä kuvittelemaan itsensä kliimaksiin asti. Laboratoriossa kävi niin, että seitsemän saavutti samat fyysiset reaktiot, jotka tulevat käsin hyväillyissä orgasmissa.

Lue lisää:

Kommentoi »