Terve.fi

Parempaa seksiä joogan avulla!

Parempaa seksiä joogan avulla!
Seksi tuntuu paremmalta, jos on rento ja läsnä vallitsevassa hetkessä. Jooga auttaa rakentamaan vahvan ja joustavan kehon, mikä johtaa aktiivisempaan elämään makuuhuoneessakin.
Julkaistu 28.4.2010

WomansHealthMagazine -sivusto on listannut viisi tapaa, joilla jooga parantaa seksielämääsi.

1. Kuuma verenkierto

Jooga tehostaa verenkiertoa, ja jotkut jooga-asennot suuntaavat verenkierron suoraan lantiollesi. Kun kaikki tuo veri syöksyy intiimialueillesi, se tekee sinusta kirjaimellisesti kuuman. Tämä lisää herkkyyttäsi ja halukkuuttasi sängyssä.

2. Vahvat lantionpohjan lihakset

Joogaaminen kiinteyttää ja vahvistaa koko kehoa, johon kuuluu myös lantionpohja. Mitä enemmän harjoitat lantionpohjan lihaksia, sitä enemmän sinulla on liikkumavaraa käytössäsi. Näin pystyt supistamaan lihaksiasi voimakkaammin, mikä voi auttaa saamaan intensiivisemmän orgasmin.

3. Kasvava itseluottamus

Mielen hiljentäminen ja keskittyminen hengittämiseen asennon aikana tekee sinut tietoisemmaksi itsestäsi ja tarpeistasi. Kun olet läsnä tilanteessa, tiedät paremmin, mitä tarvitset kumppaniltasi saadaksesi tyydytyksen. Omien halujen tiedostaminen ja ymmärtäminen saavat tuntemaan olon hyväksi – sekä seksuaalisesti että henkisesti.

4. Kivun helpottaja

Joillekin naisille, varsinkin juoksijoille, lantion ja reisien kireys voi tehdä seksistä kivuliasta. Jooga helpottaa kipua vapauttamalla jännityksen ja rentouttamalla lantiosi. Lantion kireys vaikuttaa lantionpohjan lihasten toimintaan. Yksi kireä lihas voi johtaa toiseen, jolloin mahdollisuus orgasmiin heikkenee ja tekee intiimistä hetkestä vähemmän nautinnollisen. Rentoudu, niin kaikki sujuu helpommin ja paremmin.

5. Fiiliksen nostattaja

Joogan liikkeet stimuloivat chakroja, jotka itämaisen filosofian mukaan hallitsevat seksielämääsi. Kun chakrat ovat terveitä ja toimivat oikein, myös seksuaalinen elämä voi hyvin. Kolme “seksikkäintä” chakraa sijaitsevat välilihassa, alavatsassa ja keskellä rintaa. Jooga parantaa näitä kriittisiä alueita veren ja elämänvoiman avulla. Tämä edistää avoimuutta ja vähentää estoja, jotka tekevät sinusta aktiivisemman seksikumppanin ja myös paljon iloisemman ihmisen.

Kommentoi »