Kauneus

3 x kopioi asu - Yhdistä arkityyliin etnisyyttä

Syksyn tyylissä näkyvät vaikutteet kaukaisilta mailta, inkakulttuurista ja idän folkloresta. Värikirjoa hillitset, kun pohjasävynä on valkoinen tai maanläheiset värit. Katso kolme eri tyyliä.

Teksti Satu Pakarinen
Kuvat valmistajat, Fotolia
25.9.2015

Toppi 24,95 e, Gina Tricot. Dr. Martens nilkkurit 199,95 e, zalando.fi. Shaali 24,99 e ja hattu 29,99 e, H&M. Rannekoru 174,37 e, Net-a-porter.com. Farkkusortsit 19,95 e, Gina Tricot.

Shaali tai poncho on kaukana kansallisromanttisesta tyylistä, kun puet sen sortsien tai farkkujen ja nilkkureiden kanssa.

Nauti nyt viittakaudesta, sillä Suomessa shaalien ja ponchon käyttöikä on lyhyt. Viimeistele tyyli lierihatulla.

Jakku 59,95 e, Zara. Burberryn laukku 525 e, Net-a-porter.com. Missioni-huivi 105 e, Net-a-porter.com. Herrainkengät 72 e, Topshop.com. Farkut 49,95 e, Gina Tricot.

Hirvittääkö kirjavat kuosit ja koristeet? Anna väriläiskien näkyä vain pieninä yksityiskohtina. Tänä syksynä on trendikästä yhdistää idän folklorea valkoista pintaa vasten.

Tyyli säilyy hillittynä, kun väripilkut näkyvät pieninä yksityiskohtina helmassa ja hihansuissa. Arkityyliä kohennat myös kirjavalla huivilla. Säilytä tyylisi muuten neutraalina.

Huivi 22,90 e, Indiska. Nahkalaukku 193 e, Topshop.com. Sormus 12,90 e, Indiska. Mekko 49, 95 e, Zara. Vyö 120 e, Filippa K. Kaulakoru 655 e, Net-a-porter.com. Polvipituiset saappaat 49,99 e, H&M.

Etnisesti kirjailtu mekko on nappivalinta sinulle, jos tykkäät yhdistellä tyyliisi vivahteita vieraista kulttuureista. Valitse  midi tai maksilinjainen, pitkähihainen mekko, joka on yksi syystrendien nousukkaista. Yhdistä mekon kanssa näyttäviä koruja, suuria sormuksia ja roikkuvia korvakoruja.

Nyt kuoseja ja värejä saa huoletta sotkea keskenään! Tai yhdistä etniset vaikutteet toiseen avaintrendiin, 1970-luvun tyyliin. Pue jalkaan mokkanahkasaappaat ja heitä olalle pussukkalaukku. Viimeistely tyyli suurilla aurinkolaseilla ja  kapealla nahkavyöllä.

Lue myös:

Päivitä tyylisi syksyyn!

1970-luvun tyyli jyllää – ota se haltuun!

Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi