Kauneus & Terveys

Millä rinnat pienemmiksi?

Millä rinnat pienemmiksi?

Mari Sainio

Liikunnanohjaaja

Mari Sainio

Kysymys:

Olen 17-vuotias tyttö, ja minulla on ongelma. Olen reilusti ylipainoinen, mutta olen alkanut tehdä asialle jotain. Kuitenkin yksi asia minua mietityttää. Rintani ovat kokoa D, mutta ne ovat lähiaikoina varmasti kasvaneet, koska pursuavat hieman D-kupista ulos. Kysymykseni kuuluukin, miten saan rintojani pienemmiksi ja kiinteämmiksi ihan luonnollisella tavalla? Onko tämä edes mahdollista?!

Näytä vastaus

Vastaus:

Rinnat muodostuvat rasvakudoksesta, ja vartalotyypistä riippuen ne suurenevat lihomisen myötä. Painoa pudottaessasi rasvakudosta häviää tasaisesti koko kehosta, joten rinnat pienenevät myös hitaasti mutta varmasti.

Harrasta pitkäkestoista, aerobista liikuntaa, kävelyä, lenkkeilyä, pyöräilyä tai hiihtoa 45?90 minuuttia kerrallaan mahdollisimman usein ja syö terveellisesti. Alat huomata muutoksia kehossasi jo hyvin pian.

Rintalihaksia vahvistamalla saat rintoihisi ryhtiä. Erilaiset punnerrukset ovat hyviä liikkeitä.

Hyviä liikuntahetkiä!

Julkaistu: 19.12.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.