Terve.fi

Syylät pois!

Sairaanhoitaja

Julkaistu 14.7.2007

Kysymys:

Moi! Ongelmani koskee oikean käden syylää. Olen 12 vuotias tyttö. Minulle tuli syyliä vuonna 2002 oikeaan ja vasempaan käteen. Syylät olivat sormissa. Kaikki syylät parantuivat parin kolmen vuoden kuluessa. Ongelmani on syylä joka jäi jäljelle. Se on kaikista sitkein. Se on kestänyt tähän mennessä kaiken mitä olen kokeillut. Osterivinokastabletit, Verruxinin, ilmastointiteipin ja Wartnerin. Olin osterivinokastableteille allerginen. Selkääni tuli näppyjä. Lopetin sen käytön allergian vuoksi. Sitten annoin syylien olla pari vuotta ja kaikki lähtivät. Sitten ilmestyi yksi uusi oikean käden etusormeen. Olen kokeillut siihen Verruxinia joka ei tepsinyt. Sitten äitini osti apteekista Wartnerin. Olen jäädyttänyt syylän jo neljä kertaa! Ei tepsinyt. Neljäs hoito on juuri meneillään. Syylän halkaisija on 3 mm. Haluaisin sen pois ennen syyskuuta. Mikä olisi varmin tapa saada syylä pois? Entä pitäisikö hakeutua lääkäriin? Minkälaisia vaihtoehtoja lääkärillä olisi? -—————————————————————— Kiitos vastauksesta!<3

Näytä vastaus

Vastaus:

Hei! Olet kyllä uutterasti yrittänyt selättää syylän.. Syylän aiheuttaa virus, joten olet huomannut, että vaikka jonkun saisi pois niin syylä voi tulla toiseen kohtaan. Tämä on kieltämättä aika rasittavaa, mutta onneksi ne lopulta katoavat ihan itsestään yhtä nopeasti kuin ovat tulleet. Lääkäri voi kokeilla myös syylän jäädyttämistä, mutta sekään ei ole takuuvarmaa, että syylä katoaa. Voit siis halutessasi kysyä asiaan lääkärin mielipidettä.

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Apu Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen. Emme kerää tai säilytä mitään tietoja viestien lähettäjistä.