Terve.fi

Yläleuka vinossa

LT, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Timo Pakkanen
Julkaistu 2.5.2011

Kysymys:

Minulla on ylähammasrivi viistossa (mielestäni yläleukani vinouden takia) ja alaleukaluu on vasemmalta taaempana ja ylempänä kuin oikealla puolella. Tämän sain uskoakseni aikaiseksi, kun kaaduin melko rajusti polkupyörällä ala-asteikäisenä ja löin pääni asfalttiin.

Kuinka realistista on yläleukaluun laskeminen vasemmalta alemmas ja eteen aikuisiällä? Mille tasolle tarvittavan hoitotoimenpiteen kustannus sijoittuu (1 000, 10 000, 100 000)?

Alaleukani on siis käsittääkseni vinossa vain yläleuan vinouden takia.

Näytä vastaus

Vastaus:

Asiaasi on mahdollista hoitaa leikkauksella, mutta sinun kannattaa varata aika vastaanotolle, jolloin voidaan tehdä kuvantamistutkimukset ja ratkaista niiden perusteella oikea hoitomenetelmä ja tehdä tarkka suunnitelma. Samalla saat yksityiskohtaisen kustannusarvion. Ajan voit varata esim numerosta 09-25254242/Sairaala Siluetti

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Apu Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen. Emme kerää tai säilytä mitään tietoja viestien lähettäjistä.