Terve.fi

Mikä vika polvessa

Jukka Ristiniemi

dosentti, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Jukka Ristiniemi

Kysymys:

Hei! Kysyisin että mikä vika polvessani on noin 3 viikkoa sitten jouduin tekemään linja-autolla hätäjarrutuksen ja polveni vääntyi sivulle hieman ja on siittä asti ollut kipeä se naksuu ja vihlova kipu välillä kävellessä varsinkin portaissa kipu tuntuu oikeassa sisäpinnassa. Kävin muissa asioissa verikokeilla niin siellä ilmeni että valkosolut kohollaan kuulema tulehdus jossain tivasivat onko flunssaa tai vatsatautia mutta ei ole ollut voisiko johtua polvestani???

Näytä vastaus

Vastaus:

Vaiva viittaa nivelkierukan repeämään. Valkosolujen koholla oleminen tuskin liittyy polveen. Polviasiaa voisi selvittää tarkemmin. Ehdotan, että otat yhteyttä joko työterveyshuoltoon tai terveyskeskukseen, jotka voivat ohjata tarpeen mukaan jatkotutkimuksiin.

Julkaistu: 10.3.2009

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kun lähetät kysymyksen asiantuntijoille, toimitamme ne eteenpäin nimettöminä. Vastauksia julkaistaan Kauneus ja Terveys -lehdessä Klinikka-sivuilla sekä terve.fi:ssä. Kaikkiin kysymyksiin emme valitettavasti voi vastata. Käsittelemme viestiäsi luottamuksellisesti. Poistamme sen 2 kuukautta vastaanottamisen jälkeen. Emme kerää tai säilytä mitään tietoja viestien lähettäjistä.