Treeni ja ravinto

Yrttisalaatti pinjansiemenillä

Yrttisalaatti sopii alkupalaksi tai kalan rinnalle.

14.12.2015

Yrttisalaatti ­pinjan­siemenillä (4 annosta, valmistusaika 15 min)

1 ruukku sileälehtistä persiljaa1 ruukku viherminttua 1 ruukku korianteriakourallinen varsisellerin lehtiä½ dl pinjansiemeniä

Kastike:

1–2 rkl sitruunanmehua½ dl oliiviöljyä 3 rkl valmista tahini-kastiketta (esimerkiksi Macedonian)suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Pilko yrtit ja varsisellerin lehdet pieniksi.

2. Paahda pinjansiemenet nopeasti pannulla ilman öljyä.

3. Valmista kastike. Sekoita ­ainekset. Tarkista maku. Sitruunaa saa olla  paljon.

4. Laita yrttisalaatti annos­lautasille, ripottele päälle pinjansiemeniä ja ­valele päälle kastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt