
Treeni ja ravinto
Yrttisalaatti pinjansiemenillä
Yrttisalaatti sopii alkupalaksi tai kalan rinnalle.
Yrttisalaatti pinjansiemenillä (4 annosta, valmistusaika 15 min)
1 ruukku sileälehtistä persiljaa1 ruukku viherminttua 1 ruukku korianteriakourallinen varsisellerin lehtiä½ dl pinjansiemeniä
Kastike:
1–2 rkl sitruunanmehua½ dl oliiviöljyä 3 rkl valmista tahini-kastiketta (esimerkiksi Macedonian)suolaa ja pippuria maun mukaan
1. Pilko yrtit ja varsisellerin lehdet pieniksi.
2. Paahda pinjansiemenet nopeasti pannulla ilman öljyä.
3. Valmista kastike. Sekoita ainekset. Tarkista maku. Sitruunaa saa olla paljon.
4. Laita yrttisalaatti annoslautasille, ripottele päälle pinjansiemeniä ja valele päälle kastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat